Mekkora lenne az elfogadható fizetési igényem 22 évesen?
Figyelt kérdés
Most diplomáztam közgazdászként, és úgy néz ki átvesznek ahhoz a céghez főállásba, ahol diákként dolgozom 1 éve. Jelenleg 210 ezer forintnyi órabért kapok, ha felszorzom a 20 munkanappal. Mennyi lenne a számomra elvárható fizetés szerintetek főállásba? Fontos, hogy 2,5-3 év releváns munkatapasztalatom van, tehát már nem mondanám magam zöldfülűnek.2020. jan. 29. 15:38
2/9 A kérdező kommentje:
A lényeg kimaradt, nettóra gondolok. Elnézést.
2020. jan. 29. 15:44
3/9 anonim válasza:
A 210 ezer bruttó vagy nettó? Illetve milyen munkakörről van szó? A közgazdász egy elég tág fogalom, és a kompenzáció nagyban függ attól, hogy milyen területről van szó pontosan...meg mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy multi vagy kkv éppen (mondjuk a gyakornoki fizudból feltételezem inkább előbbi)
4/9 A kérdező kommentje:
210 az nettó. Gazdálkodási és menedzsmenten végeztem, és pénzügyi munkakörről van szó. A cég multi. :)
2020. jan. 29. 16:23
5/9 anonim válasza:
Hol van ez a cég?
Vidéken?Mert ez a fizetés nagyon sovány egy diplomásnak.
Egy közgazdász, 2-3 év releváns tapasztalattal, megfelelő nyelvtudással nettó 350-et (Bruttó 530) meg kell, hogy kapjon.Jobb cégnél 400-at is (br 600).
6/9 A kérdező kommentje:
Diákként?:D most fejeztem be az egyetemet. 2-3 éve dolgozom diákként, de relatíve komoly feladatokat csináltam, tehát nem fénymásoltam, meg ilyenek. Nem hiszem, hogy diákként sokan kapnak 200 felett, még ebben a szektorban sem.
2020. jan. 29. 16:41
7/9 anonim válasza:
Diákként a 210 az marhajó. Teljes állásban a 350et kérni meg reális. 320at meg is adnak belőle.
8/9 anonim válasza:
Csak a lényeg maradt ki, pontosan mi is a feladatkör és mekkora a felelősség.
9/9 anonim válasza:
Gyakornok vagy diákmunkás ez a bér? Más a bruttója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!