2020ban mi a legkisebb fizetés emelés, ami elfogadható?
Figyelt kérdés
Programozóként?
Tanárként?
Minőségbiztosítási mérnökként?
2020. febr. 1. 05:51
1/11 anonim válasza:
Ha eléri a gbm-et, akkor semennyi.
2/11 A kérdező kommentje:
Biztos ide akartad ezt írni?
2020. febr. 1. 08:33
3/11 anonim válasza:
0%. Nincs kötelező béremelés Magyarországon
5/11 anonim válasza:
Igen, ide akartam írni. Mivel fizetésemelés nem jár alanyi jogon, csak annak, aki minimálbért vagy garantált bérminimumot keres (szakképzettségtől függően ugye).
6/11 anonim válasza:
Én 5 éve. 2015 óta konstans 0 %-ot kapok évről évre. Kicsi de legalább biztos emelés.
Ez így elfogadható? mert 20an dolgoznak itt (köztük én is) és úgy tűnik elfogadjuk. Nem mennek el az emberek, anyáznak morognak de el nem mennek.
7/11 anonim válasza:
Én elfogadtam a munkahelyem ajánlatát kerek 0,0000000000% emelés!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy nem hbr-ekben beszélsz!
Már csak az érdekel, hogy miért nincs annyi job hopper, ha nincs fizu emelés?
2020. febr. 6. 07:21
9/11 anonim válasza:
Mert valszeg máshol sem kapnának többet, ennyit ér a munkájuk.
10/11 A kérdező kommentje:
Tehát a sok évvel ezelőtti pénzed ugyan annyit ér neked, sőt többet, hiszen fejlődsz a munkahelyeden és egyre jobban dolgozol, az étel és a lakhatás meg egyre olcsóbb ugye?
2020. febr. 7. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!