Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért sír mindenki a fizetés...

Miért sír mindenki a fizetés emelésért amikor sz@rt sem csinál munkaidőben?

Figyelt kérdés

2019. aug. 11. 22:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Mert a semmittevésért jó érzés lenne dupla annyi fizetést kapni.
2019. aug. 11. 22:43
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
A mindenkibe te is benne vagy kérdező. Szégyelld magad te lusta disznó!
2019. aug. 11. 22:45
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Aki keményen dolgozik, annak is b4sznak fizetést emelni. Max felemlegetik a többi lumper dolgozónak hogy na látjátok így kéne dolgozni mint ő.
2019. aug. 11. 22:45
 4/22 A kérdező kommentje:

A mai napon megkérdezte az egyik alkalmazottam, hogy miért nem emelek a fizetésén? Pedig a fizetések emelése az ütemtervünk szerint halad.

Pedig nem viszi túlzásba a munkát. Ha esetleg emelném a fizetését lehet jobban/keményebben dolgozna?

2019. aug. 11. 22:58
 5/22 anonim válasza:
89%
Ha emelsz akkor is ugyan ugy fog dolgozni.
2019. aug. 11. 23:01
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Honnan veszed, hogy "sz@rt sem"? De egyébként van, én el tudok képzelni ilyen mentalitást is, hogy "Ennyi pénzér' nem fog megszakadni". Tehát hogy ennyi pénzért nem fog megszakadni, gondolhatja még akár ezt is az ember. De egyébként nyilván a feladatát elvégzi (így vagy úgy; valaki akár precízen, valaki lehet, hogy kevésbé tökéletesen) , különben el lenne bocsájtva, mert a lébecolásért nem fizetnek. Tehát kell, hogy legyen látható eredménye, hogy nem csak a lábát lógatta egész nap. Egyébként ha egy embernek nagy összeg jár a munkájáért, akkor járjon nagy a másiknak is; mert ez így fer. A másiknak is ugyanúgy el kell tartani a családját (gyerekét, beteg hozzátartozót, ha neadjisten az is van, ha van háziállat, akkor azt is); vagy pedig pl ha most ezt nem teheti meg, de szeretne mondjuk tartani kutyát, vagy bármit, akkor legyen rá lehetősége; hogy rögtön úgydönt, hogy lesz, mert megengedheti magának;;, meg ugyanúgy szeretne elmenni nyaralni például. És nem azt számolgatni, hogy kijönnek -e hóvégén; vagy pl nemtom, ha szétment a tető, akkor miből lesz megjavítva, vagy ha kell egy új mosógép, vagy ilyesmi. Tehát ne egy feszengés legyen az egész, hanem jöjjön ki a pénzéből mindenki tisztességesen; tisztességes életszínvonalon; hogy ne kelljen stresszelnie.
2019. aug. 11. 23:09
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

*

https://www.youtube.com/watch?v=99CeFnUWcjQ

https://www.youtube.com/watch?v=nF-Umw7wml4

https://www.youtube.com/results?search_query=szefi+amerik%C3..

A harmadikból nem tudom, hogy melyik volt az a videó, de ő is mondott valami ilyet; hogy Mo-n egy olyan székre 3 hónapig kellett volna spórolnia, kint meg egy fizetésből megvan, és még maradt is elég pénze.

2019. aug. 11. 23:13
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
*asszem volt valami ilyen.
2019. aug. 11. 23:13
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem emelsz, elmegy a dolgozó.
2019. aug. 11. 23:19
 10/22 anonim ***** válasza:
36%

Ha valakit valahol megbecsülnek, értelmes feladatokat kap, van felelőssége, és felhatalmazása, ismeri a kereteket, amiben dolgozhat, akkor az nirmálisan is fog dolgozni.

Amikor nettó 2-t kerestem, akkor nem törtem magam, hogy az átlagnál jobb legyek. Amikor nettó 5-öt, akkor valamivel jobb voltam, mint az átlag, most nettó 1 környékén tényleg a legjobb formámat hozom, és többszörösen visszahozom a pénzt, amibe kerülök.

2019. aug. 11. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!