Havi 160e nettó cafeteriástul teljes munkaidőben, szerintetek belemenjek?
kösz az értelmes válaszolóknak végülis elfogadtam.
az utolsónak meg üzenem hogy egy utolsó rosszindulatú gyökér vagy, mit tudsz te hogy így kijelentsd valakiről hogy nem érdemli meg?
Mo-n nem túl sokan beszélnek 3+ nyelven, én most tanulom a negyediket, és egyetemre is mentem volna ha lett volna lehetőségem, de képzeld nem mindenki van olyan jó helyzetben. dolgoztam eddig is mint a güzü. talán épp Te vagy az aki nem érdemel meg semmit, a válaszod alapján legalábbis.
Jól van #7eske, most aztán jól megaszontad, büszke lehetsz magadra, talán adjak egy puszit a pocidra?
Neked valami bruttó 101500Ft os állás kellene, ahol kihajtják a beledet is, utána egyből nem lesz kérdés, hogy 160e-es bruttóra igent mondj e.
Nyelvtudást meg magasról lesz@rom, mivel van rajtad kívül 135000 ember Mo.-on aki ugyan ezt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!