Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a milliós fizetés az elfogadható?
Ha spórolsz, és nem viszed a nőt exotikus nyaralásokra, havonta párszor drága étterembe, akkor megkapod, hogy fogadhoz vered a garast és unalmas vagy, nem csupa pezsgés veled az élet...
Ha lazára veszed az életet, mész szórakozni, nyaralni, de nem teszel félre havonta 100.000 + Ft-ot, akkor meg felelőtlen vagy, nem gondolsz a jövőre, nem leszel jó társ hosszútávon...
Tényleg csak az segít, ha milliós fizetésed van, hogy tudjál is költeni jó sokat a nőre, és mellette félre is tegyél pár százezret?
Nem unjatok még ezt a baromságot? Nézzétek már körül a való világban. Talán csak csak az átlag kereset dupláját keresőknek van párjuk?
Ijesztően ostobák vagytok.
Szerinted hány embernek van az országban milliós fizetése?
És hánynak van barátnője, felesége, családja?
Annak aki szerint új keletű hogy a nő kezeli a kasszát szólnék hogy anyámék 40 éve házasok és mindigis anya kezelte a pénzt. Biztos ő is a Cosmo magazinban olvasta hogy így kell...
És szegény árva lélek férj akit kisemmiznek orvul hol volt mikor az asszony kezdte kezelni a pénzt? Ne tegyünk már úgy mintha áldozat lenne. Nyugodtan lehet külön kasszán lenni aztán tessék vagy egy közös számlával és hozzá tartozó két bankkártyával megoldani és akkor máris közösen van kezelve a pénz. Csak azért mert fontosabb az állandó pertner (khm... pna) megtartása mint a saját véleménye vagy érdeke azért ne legyen már áldozat. Ha valaminek az áldozata az a saját butasága semmi több.
Mielőtt férfi gyűlölőnek lennék titulálva ugyan ez a véleményem az elnyomott de síró nőkről meg az alkoholista stb ferfj mellett megmaradókról is.
Én nőként kezdő pedagógusi bérrel nem várok többet mint amit én tudok. De én törekszem előre más szakma jobb fizetés felé. Nem zavar ha Pisti aki szimpatikus hasonlóan áll anyagilag de ha nem tesz a változásért nem sokáig lesz a párom. Ilyen egyszerű.
Nálam alap a házasságig a külön kassza sőt a közös kasszát igazán csak a gyes alatt tartom jogosnak. Alap a házassági szerződés mert ha baj van nincs vita ki mit adott a közösbe.
Nem mindenki utazik a férfi pénzére de aki olyan nővel van akinek a pénze kell az ne sírjon. Ugyebár ki mit szakít azt szagolja.
Örülök 50%os hogy bejelentetted. Indokolni sajnos már nem volt időd. Nem gond csak legközelebb ne jöjjön a hiszti hogy a nők konfliktus kezelési képessége kimerül a kezecskék nyomkodásában.
Az alatta lévőt kérdezném hogy a melós nők is lenéznek? Vagy a leharcolt rosszkedvű életunt eladó nő/betanított munkás csaj neked sem kell? Csak kérdezem.
Mert ha a melós csaj is lenéz akkor neki nyugodtan megjegyezheted hogy azonos szinten álltok így a lenézés és elégedetlenség önmagának is szól.
De furi hogy a melós ismerőseimnek is vannak barátnői. Még olyan ismerősöm is van aki érettségiig se jutott el a 8 általánosa van és mégis évek óta együtt van egy csajjal aki meg csak érettségit csinált. Na ők kB egy szinten vannak remekül működnek is együtt. Nincs lenézés és nem akarják egymás pénzét se. Mondjuk egyiküknek sincs igazán.
"a melós nők is lenéznek?"
Igen, tapasztaltam nem is egy melós nőnél, konkrétan pénztáros nőknél is lenézést.
#17: Te úgy mész oda fizetni, hogy Joska vagyok, asztalos, havi 150 ezres fizetéssel?
A hülyéket mindenki lenézi, szokj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!