Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy lány aki szimpatikus de tudomást sem akar venni rólad azt hogyan éled meg?
Vagy teszel róla, hogy észrevegyen, vagy engedd el a dolgot.
Döntsd el, hogy férfiként vagy kisfiúként lépsz fel.
Keress közös érdeklődési pontokat, az mindig egy plusz beszédtéma, ami előre viheti a dolgokat.
Mit takar az, hogy tudomást se vesz rólad?
Ha elhajtott, akkor nem viszonozza az erzeseid. Ezen csak rontani lehet, javitani nem. Ha elhajtott, minden tovabbi zaklatas.
Most pedig olyan tanacsot adok, amiert nagyon leszolnak. En no vagyok, es lanykorom ota nagyon belehalok a szerelembe. Semmi, de semmi nem segitett, csak meg megszallottabb lettem.
Utobb egy ongyilkossag kozeli allapotban alkalmi szexpartnert kerestem. Nagyon tetszett, csak annyira fiatal volt, borzalmasan onzo volt. Es halat adtam az egnek, mert mar masra tudtam gondolni. Kozben meg chateltem parhuzamosan es flortoltem tarskereson, kizarolag alkalmi szexet akarokkal. Ez eltompitotta a lelki fajdalmaimat. Es azt is lattam, konnyu rogeszmesen rakattanni egy valakire, de ez blokkol minket a tobbiek fele.
Nekem ez bejott, es tudom, hogy sokaknak, barmilyen jo leszolni ezert. Ovszer volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!