Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat olyan, hogy a pasi csak szexre hajt, de a lány komolyat akar ezért a pasi ezt tiszteletben tartja és “dobja” a lányt?
Mi van??? Te szívtál valamit?
A pasi miért hajtana csak szexre, ha időközben felfedezi, hogy értékes a csaj, aki amúgy nagyon tetszik neki?
Ennek így mi értelme van?
Hogy létezik-e ilyen?
Szerintem nem. Valami ebben a sztoriban sántít. Gyanús, hogy a pasi hazudik valamiben, vagy a nő csak beképzeli, hogy tetszik a hapsinak, vagy bármi hasonló.
Előfordulhat olyan, hogy a pasinak tetszik egy csaj, de az ezt nem viszonozza mert nem tetszik neki a pasi, viszont azért legalább egyszer lefekszik a pasival, mert a szex egy jó dolog?
Na erre pont annyi esély van, mint a te sztoridra.
Hát, nem tudom mi van veletek, csajok, srácok, de én még csináltam is ilyet. :D Láttam, hogy többet akar, és kerek perec megmondtam, hogy mit tudok elképzelni.
Szerintem nem olyan ritka ez, mint ahogy mondjátok. :D
Van ilyen. Én is voltam vele így. A nő jelezte felém, hogy kezd többet érezni, én pedig nem. Eleinte csak mondtam neki, hogy részemről esélytelen a dolog. Ő pedig azzal álltatta magát, hogy nem lesz ebből gond, tudja kezelni.
Ráhagytam, felnőtt nő, azt csinál amit akar. Viszont kezdett megváltozni. És ez nem tetszett.
Én is ezt a dumát adtam le, hogy a csalódástól akarom megvédeni bla bla bla.
Még én is 90%-ban elhittem, hogy így van. De a lelkem mélyén tudtam, hogy azért dobtam, mert irritáló kezdett lenni, hogy (lehet nem szándékosan) elkezdett ragaszkodóbb lenni.
A szexkapcsolat az szexkapcsolat. Persze emberek vagyunk, lehet beszélgetni, tök jó néha a közös program is, az együtt alvás film nézés is. De kötelességek nélkül és csakis őszintén.
Ha ő nem volt őszinte abban, hogy tudja kezelni, ő baja, én elmondtam mit akarok.
Igen, velem történt ilyen.
Én vagyok a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!