Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjen egy huszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen egy huszon éves lány, ha interneten nem akar és nincs olyan nagy baráti társasága? Ti hol szoktatok?

Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Komolyabb helyek szinház,könyvtár szabadtéri programok de ugyanezt kérdezhetném én is 25 éves férfiként...
2020. febr. 12. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Reménykedjen hogy becsenget a herceg fehér lovon.
2020. febr. 12. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Könyvtár meg ilyenekre ne hallgass baromság, neten probalkozz
2020. febr. 12. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam is ilyen problémákkal küzdök, 21 éves fiúként.
2020. febr. 12. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Keress hobbit!!! Csomó ilyen lehetőség van. Tánckurzusok, bármi egyéb művészeti programok, de akár el lehet járni sportolni, csoportos órákra vagy akár egyedül. Vannak futókörök, spinning, bármi.

Már azért is inkább érdemesebb kiszélesíti a fókuszt, árnyalni a szabadidődet mert a párkeresésnél sokkal fontosabb és nehezebb is egy bensőséges kapcsolat kialakítása és annak fenntartása. Márpedig szerintem nehéz szimpátiát generálni úgy, hogy egyáltalán nem vagy érdekes. Már a felszínen.. Mert értem én, hogy belül lehet igazán jó humor érzéked, vágyhatsz csomó mindenre, aktív vagy stb.stb. de el kell odáig jutni, hogy ezek kibújjanak a zsákból. Viszont ha felszín egyszínű.. akkor a fene sem akarja nagyítóval nézni, hogy amúgy milyen sok árnyalatból is áll az az egyetlen szín.

2020. febr. 12. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén? Mindig ezt mondják de ki a tököm ismerkedik kőnyvtárban? Ki jár még oda?

Amúgy vannak a hétköznapi helyek, bármilyen fura is.

Nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok, vagy elkezdesz valami új sportágat, edzőterem féle, sokan vannak.

2020. febr. 12. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Itt!

Persze ha itt nem akarsz akkor ki kell lépned az utcára,, hajrá!

2020. febr. 12. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Na egy picit is ápolt és csinos vagy, akkor BÁRHOL.

Persze ehhez az kell, hogy ne a szőke brókert várd a fehér BMW-na, hanem adj esélyt a Józsinak a portán, Bélának, a buszsofőrnek,...

2020. febr. 13. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem többször találták meg strandon, de volt, hogy étteremben szemeztem egy pasival. Leginkább bulikban ismerkedtem, de ott sosem történt több egy flörtnél vagy táncnál. A párom az unokatesóm exe mutatta be nekem. 13 éve vagyunk együtt 2 gyerekünk is született.
2020. febr. 13. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
És miért adjon esélyt Józsinak a portán vagy Bélának a buszsofőrnek, ha ő nem az a kategória? Talán mert Józsinak se kell Marika, a takarítónő?
2020. febr. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!