Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebbet írt a lány, vettem a lapot, h nem vagyok neki szimpi, aztán újra és újra felbukkan. Mit akar tőlem? 26F
Ismerkedtem a neten egy lánnyal kb fél éve.. nagyon sokmindenről tudunk beszélni, sokat nevetgélünk
Minden nap órákig írtunk egymásnak meg az utobbi időbe telefonáltunk is
Aztán egyszercsak egyre kevesebbet reagált amikor írtam neki
Úgy voltam vele nem fogok eröszakoskodni vele.... ha nem akarna velem találkozni vagy nem akarná folytatni akkor nem fogok rá nyomúlni
2 hétig nem válaszolt az utolsó beírásomra
Aztán egyszercsak mintha mi se történt volna válaszolt meg írt hozzá egy regényt is hogy mi van vele
Örültem neki mert napokig egész nap megint tökjól elvoltunk hivogattuk egymást
Aztán megint eltünt 3 hétre, a telefont se vette fel, kinyomta, meg nem válaszolt amikor írtam
Viszont tegnap este berugott és úgy felhivott kicsit részegen, h miért játszok vele meg miért játszok az érzéseivel, miért vagyok ilyen gerinctelen....
Én játszok vele?? Én elhivtam egy talira, lemondta, elhivtam egy kávéra, lemondta, elhívtam h végre találkozhassunk, mindet lemondta h neki nem jó.. a fél év alatt kb 6x próbálkoztam.... Itt lakik a másik kerületbe szoval még messze se lakunk egymástól
Mit akar tőlem??
(25nő és 26f)
Ameddig nem válaszolt,gondolom azalatt volt neki más.Aztán mikor azzal nem jött össze a dolog,akkor ismét elővett téged.
Ne hagyd,hogy úgy bánjon veled mint a gyerek a játékszerrel.Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!