Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Újabb hiszti kérdés, de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabb hiszti kérdés, de még mindig ugyan az, ami nagyon zavar: Miért ilyen felszínesek a nők? Azt mondják, hogy fontos a külső, de nem csak az?

Figyelt kérdés

Hogy fontos a belső is. Most a 16 éves keresztlányom próbál nekem kerítőt játszani persze semekkora sikerrel. Egyébként nem az ő korosztályában.

Most épp egy 19-20 éves lányt mondott, hogy szingli. Nem ismer, max kép alapján láthatott, és egyből jött, hogy nem vagyok az esete.

Komolyan, miért van az, hogy nem jövök be senkinek? Csak az lehet a reális magyarázat, hogy mindenki helyes pasit akar.

2020. febr. 23. 19:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Biztos olvasták ezt a cikket és elriadtak [link]
2020. febr. 24. 17:23
 62/63 A kérdező kommentje:

Látom utolsó kevered a szezont a fazonnal. Az antiszociális nem azt jelenti, hogy valaki nem él szociális életet vagy nem tud beilleszkedni. Ez inkább az életbeni agresszivitásra utal.

Egyáltalán nem igaz a viselkedésemre az, amit a cikkben leírtak. Sosem voltak viselkedési problémáim kiskoromban.

Jó gyerek voltam, csak vissza húzódó. Én nem bántottam soha senkit. Szóval ne akarj össze keverni ezekkel.

Agresszív se vagyok úgy, már mint soha nem tudnék megütni senkit vagy bántani bárkit is. Az, hogy kiabálnék e vagy veszekednék e valakivel, ha felmérgelne, az más téma, de szerintem bármilyen nemű kapcsolatban előfordulnak, ha nem értenek egyet valamiben.

DE SOHA NEM EMELNÉK KEZET SENKIRE.

2020. febr. 24. 17:48
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
62es! Akerdező inkább asszociális!
2020. febr. 24. 23:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!