Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb hiszti kérdés, de még mindig ugyan az, ami nagyon zavar: Miért ilyen felszínesek a nők? Azt mondják, hogy fontos a külső, de nem csak az?
Hogy fontos a belső is. Most a 16 éves keresztlányom próbál nekem kerítőt játszani persze semekkora sikerrel. Egyébként nem az ő korosztályában.
Most épp egy 19-20 éves lányt mondott, hogy szingli. Nem ismer, max kép alapján láthatott, és egyből jött, hogy nem vagyok az esete.
Komolyan, miért van az, hogy nem jövök be senkinek? Csak az lehet a reális magyarázat, hogy mindenki helyes pasit akar.
Nos kérdező nekem nem lesz ettől rosszabb. De ha őszinték akarunk lenni kibújt a szög a zsákból. Ne fogd a külsődre a jellemhibáid hozományát. Egyrészt sok átlagos fiúnak van párja másrészt másodszor jellemzed a teljes női nemet úgy hogy korábban te kérted ki magadnak a vakon vélemény alkotást : "Vicc, hogy nem is ismersz, de véleményt mondasz"
Ezen felül : magán életembe többnyire kedves vagyok, illedelmes. Nem vágok más szavába, igyekszem minél jobban tisztelni a másikat.
Nos most vagy nem a magánéletedben vagyunk vagy nem vagy kedves és illedelmes. Nekem nem gond csak ez már kapásból két ellentmondás.
Erre mondtam az önismeretet.
Egyébként van ilyen ismerősöm. Oka van hogy nem tartom vele a kapcsolatot és az összes kapcsolat kezdeménye hamar véget ér.
De nézd pozitívan a dolgot. Már volt két kapcsolatod (bár nem tudjuk milyen de volt) szóval a felszínes köcsögök is olykor rád találnak. Bízz a szerencsédben ha már tenni nem akarsz de a frusztrációdat meg kéne tanulnod kezelni. Látszik ha valaki ilyen és nem egy pozitív jellemző. Én innentől kiszálltam mert ahogy elnézem hozod az itteni 12 egy tucat átlagot és így pont semmi értelme a szócséplésnek.
Mint írtam nekem attól nem lesz rosszabb ha te a saját kalitkádra kattintod a lakatot.
Nem kell írni természetessen és sportolni se..csak példa volt.
De minden tanácsban belekötsz és ezse azse jó, ezse azse érdekel! Akkor mégis mit vársz?
Picsogni könnyű, mást hibáztatni meg a nőket szidni...tenni azért, hogy jobb legyen az már nem megy! Ez a baj.
Én is sok embert ismerek nem csak az aki neked írt privátot. Sok átlagos, csúnyább, dagi pasiknak is van nője! Gyári munkásnak is, tömegközlekedéssel utazóknak is. Nem! Nem kell az a szutyok BMW, nem kell fél milla fízú, nem kell kigyurt test.
Nekem akik vannak ismerőseim és nyafognak állandóan, azok se mozdulnak meg. Otthon döglik egyik munkársam is, a fizujaból simán külön költözhetne...de nem, mert anyucinál nem kell mosni, takarítani, főzni. Persze nincs sosem pénze.
Van pl egy másik, aki arcra egész jó, de van vagy 110 kiló. Fogyni, figyelni a kajára és edzeni lusta. Persze a picsigás nála is megy, és vékony nőt akar, mert a szomszéd utcából nem jó neki a kb 90en kilós Gizike. És még spórolhatnám a hozzá hasonlókat. Persze ott is más a hibás. A hülye modell csaj mert visza se írt.
Nekem a viszajelzésekből szép az arcom, a testemmel sincs baj (évekig sportoltam). Külön élek, van autóm. A páromnak jogsia sincs 35 éves létére. Ősem szeret kimondottan sportolni, de lehet vele kirándulni, utazni, stb... Vannak barátai, pedig ősem egy közvetlen ember és elég szorongó. Van egy kis hasa is, arcra igaz jó (nekem tetszik, van nem egy nő ismerősöm, akinek nem).
Neki nincs gyereke és lehetett volna olyan nője (jól is nézett ki), akinek nincs. De ő elfogadja a lányom és szereti.
Nekem meg lehetett volna pénzessebb és helyesebb, de jó ember, figyelmes, kedves, sokmindenre nyitott, stb...
Ez a picsigás kb olyan mint sok embernél a "jajj ennek ilyen autója van, ez ide oda megy nyaralni, milyen jó munkája lett...". Csak ugye ezek az emberek tettek is a jóért (nekem is volt két munkahelyem).
Pl nekem sosem jöttek be a kigyurt menő csávók...inkabb taszítanak. (Nyugodtan meglehet hazutolni).
Te meg ne mást hibáztass! Alj ki magadert! Engem is bsztattak általában és? Itt vagyok, hajtok és amit akartam azt nagyjából elertem.
N27
Kifejezetten jót szórakozom ezeken a "minden nő k*cs*g meg r**anc" kijelentéseken, mert a természetes szelekció ezáltal biztosítani fogja, hogy egyedül rohadhassatok meg :). Nem vagy te férfi kedves kérdező, sem sokan akik itt kommenteltek, ültök a sejhajotokon és alanyi jogon elvárjátok, hogy valaki majd összejön veletek, miközben elviselhetetlenül sérültek vagytok. Fenének nem kell egy ennyire negatív fröcsögő, mindenért másokat okoló ember. Nem tudom, hogy nézel ki, nem is érdekel, de aki így beszél/nyavalyog az nekem gyenge embernek tűnik, aki nem próbál változtatni semmin, csak ül és ler****cozza az összes nőt... gratulálok, ez a taktika mindenkinek bejött... fenti válaszaidat elolvasva a baráti körökről,meg hogy zavarna ha sok időt lenne velük, abszolút potenciális zsarnoknak tűnsz, akit a saját alacsony önbecsülése nyomorít meg. Ismered a játékszabályokat (legyél szociális, fejleszd az önismereted, találj magadban nyugalmat), de ugye az macera és te ezt nem akarod, csak a saját elképzeléseid alapján játszanál, de látod az meg senkinek nem kell.
Úgyis meg fogom kapni a magamét, hogy femináci, k**va stb., de nem érdekel,én hat és fél éve úgy ébredek, hogy a páromat látom meg először.
Komolyan, mit nem lehet azon felfogni, hogy ha valaki nem akar barátokat, akkor nem akar? Voltak, de igazából eltűntek egyik másik. Családja lett, nem volt ideje rám, etc.
Volt akihez jártam, de fél óránál többet átlagosan nem szerettem senkinél se lenni. Nem igénylem ilyen szinten a társaságot. És megmondtam, de úgy látszik értelmezési gondod van. Nem zavarna, ha töltene időt a barátaival, csak ne menjen a kapcsolat rovására. Ergo, ne a barátai legyenek az elsők, hanem igen is legyen egy aranyközép út. De az milyen kapcsolat, ahol tegyük fel, a pasiddal vagy 2 napot, a barátaiddal meg 5-öt? Na az aztán kapcsolat.
Sosem szerettem az ilyen fajta felfogást. Persze, ettől függetlenül meg minden nő kb a pasiján lóg nap mint nap.
Nem mellesleg, a haverom, aki van, 3 és fél éve otthon rohadt. Nem járt sehova, nem járt emberek közé. Nulla szociális élete volt mióta befejezte az iskolát.
Nekem depizett napi szinten, hogy nem lesz nője, meg hogy mekkora lúzer.
Most írta már, hogy akivel sikerült összejönni, 2 hét alatt meg is dugatta magát a csaj, mondta, hogy mi lehet a baj, mert semmit nem élvezett a szexből, semmit nem érzett, el se tudott menni úgy, több mint fél óráig csinálta a csajjal, csak úgy tudott elmenni, hogy orálisan kényeztette a csaj, meg kézzel csinálta neki.
Na hogy magyarázod, hogy neki össze jött? Pedig nincsenek barátai. Az, hogy neten névtelen ilyen vagyok, nem jelenti amúgy hogy mindenkivel úgy beszélek mint a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!