Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb hiszti kérdés, de még mindig ugyan az, ami nagyon zavar: Miért ilyen felszínesek a nők? Azt mondják, hogy fontos a külső, de nem csak az?
Hogy fontos a belső is. Most a 16 éves keresztlányom próbál nekem kerítőt játszani persze semekkora sikerrel. Egyébként nem az ő korosztályában.
Most épp egy 19-20 éves lányt mondott, hogy szingli. Nem ismer, max kép alapján láthatott, és egyből jött, hogy nem vagyok az esete.
Komolyan, miért van az, hogy nem jövök be senkinek? Csak az lehet a reális magyarázat, hogy mindenki helyes pasit akar.
Az ok fejtéseddel nem értek egyet: Mert amíg engem kb senki nem fogad el, mert nem jövök be nekik külsőre; tény, nem tagadom, nem tetszik és nem is jönnék össze vele; viszont több emberbe tudnám meglátni a szépet, mint egy felszínes köcsög nő egy férfiban.
Nekem nem kellenek szép barátnők, sosem vágytam szépre. Ha mutathatnék képet két exemről, ők se voltak olyan nagyon szépek. Már mint nem voltak topmodellek. Nekem szépek voltak.
Nekem csak egy elvárásom van kb, hogy legalább arcra legyen aranyos, az se baj ha szeplős, dundibb, de még is tetsszen. Amúgy akit küldtél, ha meg akarnék próbálkozni nála, tuti, hogy őt se érdekelném, mert ő is inkább a herceget keresi fehér lovon, mint hogy olyannal jöjjön össze, mint én. Volt már hasonlóra példa. Egyáltalán nem nézett ki jól a lány, de kíváncsi voltam mi lenne ha bepróbálkoznék. És mit mondott, bocs, nem vagy az esetem.
5
Nőként is látjuk hogy ennyire nyomul 1-2 nő a jóképűekre, nem kell ahhoz férfinek lenni. De! Ez a nőknek csak egy kis része, még ha soknak tűnik is. Ha lehámozod őket magadról, és határozottan távoltartod őket, akkor eljutsz egy szerető barátnőhöz. Mint ahogy nagyon sok jóképű srác így csinálja.
Kérdező akkor én megfordítom a kérdést. Mi értelme lenne egy olyan lánnyal összejönnöd aki aktív szociális életet él szeret kimozdulni emberek között lenni nyitott és kommunikatív. Hogy tudnád tolerálni hogy ő külön is időt tölt a barátaival? Akár heti szinten többször is? És nem feltétlenül bulira gondolok de aki szeret időt tölteni a barátaival az nem fog csak a kedvedért begubózni. Ezen felül ha gyengék a szociális készségeid hogy tudnál integrálódni a baráti körébe? Ha nem is akarsz akkor önként zárod ki magad az élete egy fontos részéből emellett rengeteg programból és élményből aztán persze innen már könnyen jön a féltékenység. Mi értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak?
Az emberek nem viccből alakítják ki a preferenciáikat.
Én nem élek akkora szociális életet relatíve kissebb a baráti köröm de velük most egész sokat vagyok most hogy szingli lettem szinte nincs olyan hét hogy ne futnék össze többször is a barátaimmal vagy ne mennék haza legalább egyszer a családomhoz. Emellett elmegyek a barátnőmmel nyáron nyaralni sőt most voltunk horvátba karneválon. És ezt akkor is megteszem ha párom lesz. Neki is van. Te hogy tolerálnád? Azért keresek olyat akinek van szociális élete és igénye az ilyesmire mert neki természetes lesz hogy van külön idő és nem lesz gond a barátaimmal is időt tölteni ahogy én is szeretném megismerni az ő körét. Aztán az se mindegy hogy olyat keresek aki kommunikatív rugalmas humoros magabiztos és benne van a hülyeségbe ha arról van szó. Mert én is ilyen vagyok. Mert valakivel aki fél éjszaka elmenni az erdőbe túrázni vagy csak úgy elmenni bolyongani a városba nem fogok jó párost alkotni. Ahogy olyannal se aki kukán ül egész nap és csak a fontos infókat osztja meg. Rengeteget beszélek és igényem van a beszélgető társra. Hidd el próbáltam milyen mikor valaki nem partner ebben. Van akinek elég ha a bevásárló listát átveszik meg röviden közlik milyen volt a nap. Én nem ilyen vagyok. És még lehetne sorolni miért azt az embert keresem akit.
Nem azért hogy a barátaim rá mondják az áment és nem is azért hogy a családom megadja az áldását (bár mindkét csoportba szeretném ha jelen lenne ő is ami lehetetlen ha viszolyog az egésztől) vagy mert valami trendet vagy normát követek. Azért mert évek alatt kiforrott bennem milyen tulajdonságok vonzanak és mik azok amik megmérgezik a kapcsolatot. Nem akarok olyat akinek nehézség felvenni a ritmusom vagy aki önként kivonul az életem bizonyos részeiből ugyanakkor én se fogok változni. Egy dolog az összecsiszolódás és egy egészen másik ha alap jellembeli különbségeket akarunk kiköszörülni. Az egyik egy kapcsolat természetes velejárója a másik pedig lehetetlen feladat.
De az egészet azért írtam így le mert nem lehet annyira leegyszerüsíteni a párkeresést hogy azért nem kellek mert kicsi a pöcök alacsony vagyok vagy nincsenek barátaim. Soha nem egy tényezős és a nők se ugyan azon preferenciák mentén keresnek párt. Mint írtad a kérdésed elején azt mondjuk fontos a belső. Mint láthattad én nem is írtam külső preferenciáikat. Nem azért mert az ne lenne fontos hanem mert sokkal kiforrottabb hogy mik azok a jellembeli tulajdonságok amiket keresek. A külső meg vagy vonz vagy nem de amíg nem taszít addig nincs nagy gáz. Egészen addig míg élőben ismerkedek meg valakivel. Ha az ember csak egy képet lát mint a kifejtésedben említett lány addig a belső sokadlagos marad hisz nem vagy ott hogy megmutasd magad. A találkozó pedig olyan macera amit ismeretlenül csak akkor vállal az ember szívesen ha külsőre tetszik neki a másik. Ezért szeretik sokan a más helyzetekből indítani az ismerkedést és nem egyből a randi helyzetben kitalálni merre tovább. Hogy vissza térjek az eredeti csapásra nem a " külvilágnak" (legalábbis a többség) meg a cosmo magazin utasításai nyomán keresnek a nők párt (persze itt is vannak kivételek mint tudjuk). Ezt kéne végre elengedni sokaknak itt az oldalon hogy minden nő.... meg mert a filmek meg a magazinok meg akármi miatt nem kellenek. Első körben ki kéne alakítani a saját preferenciáikat. Mert csak akkor ismered magad ha tudod kit akarsz párnak. És csak akkor fog működni a kapcsolat normálisan ha azt választod akit tényleg szeretnél. De ahhoz hogy tudd kit akarsz nem lehet egy masszaként kezelni a másik nemet. Az egyének és az egyéni jellemzők a fontosak nem a "nőknek" kell megfelelni hanem annak a nőnek akit választasz. És nem csak neked kell megfelelni neki is megfelelőnek kell lenni. A legyen kedves nem rossz kezdés de édes kevés valójában. A listák épp ezt szolgálják. Hogy legyen tudatosság is a tettekben ne csak ösztön meg érzelem. Mert azok nem tartanak ki.
Remélem nem lett túl csapongó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!