Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz így szexben részem felnőtt nő létemre?
26 éves vagyok és még soha nem voltam férfival, még csak csók, ölelés szintjén sem, pedig már nagyon vágyok rá. Minden nap elképzelem, hogy milyen lesz az első és hogy bácsak megtörténne már. Mindennek az az oka, hogy csúnya az arcom, nagyon kerek fejem van (egy labdához hasonlít), ráadasul az arcbőröm sem szép, tele vagyok hegekkel, pattanásokkal és mitesszerekkel, hiába kenek rá bármilyen kencét. A testalkatom is lehetne jobb, sajnos combra hízós típus vagyok, kb. 5 kg súlyfelesleg van rajtam. Kezdeményezni nem merek senkinél, szerintem kiröhögnének. Bulizni nem járok, idegesít a sok részeg ember.
Képet nem küldök senkinek magamról!
Az a felesleg nem sok, ami rajtad van. Nekem az arc és ilyen külsőségek nem lényegesek, engem csak extrém elhízás zavarna és szerintem vannak még így sokan.
Van olyan, hogy bizonyos ételek fogyasztásakor fokozódnak a bőrproblémák tünetei (mitesszerek stb).
Hidd el senkit akit érdekel,hogy mekkora lakásban dug téged meg,ha meg komoly kapcsolatról beszélünk, akkor meg pláne, hogy ez másodlagos!
A striák, és narancsbőrről, meg annyit, hogy nem 1 ilyen csajt láttam meztelenül, és mindegyikre állt...
Egy férfi ha akar tőled valamit, legyen az bármi, az nem a hibáidat fogja keresni, hanem úgy vagy jó neki, ahogy vagy.
Mostmár tényleg kíváncsi lennék, hogy nézel ki, de szerintem neked súlyos önértékelési gondjaid vannak inkább.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!