Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Speciális orálfixációm, hogy felnőtt, érett férfi létemre szinte csak puncit/cicit akarok nyalni! Beteges lenne, hogy egy kiálló mellbimbó vagy egy finom punci és már meg is őrülök? Hol találok így bárkit, akit ez nem riaszt el?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 14:46
1/5 anonim 

válasza:

Ez nem azért van így mert nem áll fel?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem,mert feláll csak a látványtól is.
2015. okt. 18. 17:26
3/5 horex 

válasza:

Dehogy beteges!
A nők nagyon nagy része ugyanúgy kedveli az orálist ha kapja , mint a férfiak
Ha nem dugod meg, csak orál, háááát..., Ki kell fogni azt a nőt akinek ennyi elég hosszú távon.
4/5 anonim 

válasza:

Már meg is találtál.
De férfiként veled csak sorsközösséget, szolidaritást, együttérzést vállalok. Ugyanis én is ilyen vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor én is hasonlókat vállalok veled. :)
2015. nov. 18. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!