Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jól sikerült az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól sikerült az első randi, viszont eltűnik, azt jelenti talált mást?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy a randin mindkét fél jól érezte magát, a pasitól is pozitív visszajelzés jött, volt csók is, de szex nem. Másnap még jó hangulatban ment a beszélgetés/chat, utána pedig köddé válik, majd beközli, hogy nem hiszi, hogy lehet ennél több.

Ilyenkor a pasi talál mást (tinder, badoo), aki jobban tetszik neki? Vagy mi jár a fejükben ilyenkor? Ti csináltatok ilyet, ha igen miért?

Nem kioktatást kérek, csak arra vagyok kíváncsi mi van ennek a jelenségnek a hátterében. Elvégre ha megvan a szikra és vonzalom mindkét részről, nem így szokott alakulni, mint mikor "jó volt jó volt, de nem".

Köszi!

2020. febr. 6. 13:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként mondom, hogy sajnos tényleg az a helyzet, hogy több lánnyal randizott együtt a pasi, és te voltál a kevésbé kényelmes megoldás neki.

Ezt azért fontos kiemelni, mert lehet, hogy Te jobb csaj vagy a másiknál, de egy másik hölgy kényelmesebb volt valamilyen szempontból.

Én személy szerint mindig írok egy elköszönő üzenetet, ha úgy érzem, hogy ebből nem lesz semmi. Még akkor is elköszönök, ha részemről pozitív, de a lány részéről távolságot éreztem.

Nagyon erkölcstelennek tartom a ghostolást, és a fűben lapítást bármilyen kimenetelű randi után, bármely nemű fél részéről.

2020. febr. 8. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!