Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól sikerült az első randi, viszont eltűnik, azt
jelenti talált mást?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, hogy a randin mindkét fél jól érezte magát, a pasitól is pozitív visszajelzés jött, volt csók is, de szex nem. Másnap még jó hangulatban ment a beszélgetés/chat, utána pedig köddé válik, majd beközli, hogy nem hiszi, hogy lehet ennél több.
Ilyenkor a pasi talál mást (tinder, badoo), aki jobban tetszik neki? Vagy mi jár a fejükben ilyenkor? Ti csináltatok ilyet, ha igen miért?
Nem kioktatást kérek, csak arra vagyok kíváncsi mi van ennek a jelenségnek a hátterében. Elvégre ha megvan a szikra és vonzalom mindkét részről, nem így szokott alakulni, mint mikor "jó volt jó volt, de nem".
Mondjuk ott a srácnak az volt a problémája, hogy nem volt szex második randin.
Nem lettél okosabb a válaszomtól, ezt igazából csak ő tudná megmondani őszintén, de arra inkább ne várj.
Ha valóban ő lett volna az igazi vagy az a személy, akivel komolyabb dolog is kialakulhatott volna, akkor nem lép le. Ilyen pasiért kár szomorkodni és agyalni rajta.
2020. febr. 6. 13:59
2/11 anonim válasza:
Én pasiként sem értem az ilyet. Ha találok is jobb csajt, azért az elsővel randizgatnék annyit, hogy párszor megdugjam.
2020. febr. 6. 14:04
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg több nővel randizott egyszerre és te húztad a rövidebbet.
2020. febr. 6. 14:11
4/11 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm. Nem is hiszem én sem, hogy ő lenne az igazi, csak már egyre több helyről hallom ugyanezt a sztorit, és én is egyre többször tapasztalom. Ezért érdekel más emberek véleménye, esetleg aki volt benne és van ilyen sztorija, kíváncsi lennék.
2020. febr. 6. 14:14
5/11 anonim válasza:
Csak sexpartnert keresett szerintem és mivel nem tudott megfektetni inkább keresgél tovább a csaja vagy felesége mellett, az ilyeneknek általába szokott lenni párkapcsolata. Ha becsületesen ő is párt keresne akkor a randin ezt a tudatta volna veled, hogy ne hari de nem. Nem hinném, hogy ennyire gyáva lenne.
2020. febr. 6. 14:22
6/11 anonim válasza:
Vagy mégse mukodott annyira. Volt nekem is olyan h volt csok de nem volt folytatas. Volt h a pasi haza is vitt es ugyse keresett. Olyan is h volt szex de en nem akartam folytatást nokent. Olyan is h nem volt az igazi de azt hittem tetszek neki es keres majd (hat nem). Aludt ra egyet rajott mégsem vagy nem kesz ra vagy van valaki mas. Egy kapcsolat ugyis csak ket fellel mukodik.
2020. febr. 6. 14:23
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy átgondolta a dolgokat és rájött, hogy nem téged keres. Ez lehet bármitől, akár egy rossz választól is. De ha jóképű az illető - márpedig általában velük mennek el randizni a lányok - akkor csak simán ment tovább a következő match-re, mert az a csaj lehet hogy jobbnak ígérkezik nálad.
2020. febr. 6. 14:33
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Viszont ha át is gondolja ilyenkor a pasi, hogy mégsem, miért tűnik el napokra, miért nem mondja meg?
Az én esetemben nem volt olyan jóképű - vagyis úgy fogalmaznék, hogy képeken jobban nézett ki, de nekem élőben is tetszett.
2020. febr. 6. 15:33
9/11 anonim válasza:
Azért, amiért a nők sem mondják meg, inkább eltűnnek. Gyávaság.
2020. febr. 6. 16:49
10/11 anonim válasza:
Azert nem mondja meg, mert tartalekba lettel teve. A smeminel jobb leszel, ha eljon az ido.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!