Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szexen és otthoni romcsizáson/lelkizésen kívül másra nem kellene barátnő? Van olyan lány, akinek szintén csak ennyi igénye van?

Figyelt kérdés
Ne gyertek a prosti javaslattal, mert nem az kell nekem. Eleve rövid, ahhoz képest drága és nem fog hétvégente az ágyon simogatni és a fülembe suttogni. Legjobban ilyen tiniszerű barátság extrákkal kapcsolatra szeretnék szert tenni (csak már nem tini hanem 26 éves vagyok), akivel összejárunk valamelyikőnk otthonába, filmet nézünk, simogatjuk egymást romcsizunk és olykor szexelünk, de semmi egyéb értelmetlen és időhúzó hülyeség. Nem kell közös háztartás, nem kellenek közös tervek, egymás szüleinek látogatása, ismerősökkel programok stb. Csak a legalapvetőbb ösztönök és intimitás. Hogy és hol tudnék ilyen barátnőt találni? Azért csak ennyire van igényem, mert utazni nem szeretek, antiszoc vagyok és nem vagyok kíváncsi a rokonaira/szüleire/barátaira és bulizni/szórakozni/lazulni is ku***ra nincs kedvem emberek között. Csak ő és én. Semmi más. Persze ez lehet normális kapcsolat is, ha a lány hasonló gondolkodású. Éppen ezért vagyok arra is kíváncsi, hogy vannak-e ilyen lányok, akik hozzám hasonlóan csak ennyi igényük van kapcsolat terén?

2019. júl. 25. 16:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Gyermeki gondolkodásmód.
2019. júl. 25. 16:44
 2/17 SHARON TATE ***** válasza:
93%
Ha találsz ilyen lányt akkor rajta de nagyon hamar el fog laposodni a kapcsolat. Főleg szexkapcsolat szokott ilyen keretek között menni hogy sehova nem járnak el a felek együtt és ez előbb utóbb a csajszi aki is fel fog tűnni főleg ha okosabb.
2019. júl. 25. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a romcsizás?
2019. júl. 25. 16:47
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Ja, szóval úgy akarsz szexelni, hogy mellette ne kelljen elvinni a lányt randizni, utazni, moziba meg ilyesmi?
2019. júl. 25. 16:49
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem sok lány szeret hosszútávon ingyenpnci/ürítőlyuk lenni, szóval nem tudom mit rinyálsz a prostizás miatt, az való neked, megdugod, aztán mindenki mehet a maga útjára... Ja hogy az pénzbe kerül, te meg ingyen akarsz dugni, szrügy, akkor marad Marok Marcsa 😁.
2019. júl. 25. 16:54
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Ne aggódj, rengeteg nő csak erre képes egy kapcsolatban. Maximum mellé még pár év után benyögik, hogy kéne egy gyerek.
2019. júl. 25. 17:03
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem minden lány várja el, hogy menj vele a szüleihez, vagy bulizni menjetek, vagy haverokkal lógni, vannak más antiszoc lányok, akik talán hasonlóan gondolkodnak..

Viszont neked elég rossz a hozzáállásod, ha elōre kijelented, hogy nem kell kapcsolat, csak valaki, akin kiélheted a vágyaidat, mint valami tárgyon, de semmi kötōdés.. Ha találkoznál is egy antiszoc lánnyal, szerintem elūldōznéd õt is ezzel a nemtörōdöm magatartásoddal.. Minek nézed te a lányokat? Senkinek sem fogja kielégíteni a szükségleteidet, miközben te sz@sz a fejére.. márpedig ha te elvárod, hogy a kedvedben járjanak, ahhoz neked is mások kedvében kéne járni.. de te itt úgy hangoztatod a saját igényeidet, mintha nem érdekelne más-é.

2019. júl. 25. 17:06
 8/17 anonim ***** válasza:
2%
#5: A kommenteddel kb. prostituáltál minden nőt, aki randizik kefélés előtt. :D
2019. júl. 25. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha találsz is, ebbe bele fog unni a lány is pár hónap múlva. Csak mondom.
2019. júl. 25. 17:07
 10/17 A kérdező kommentje:
#5 Nem ezt írtam! Pont, hogy a prostizás nem érdekel, mert a prosti nem fog hétvégén meghitten a mellkasomon pihenni miközben együtt nézünk egy filmet, miközben én simogatom. De egyikőnknek sincs kedve elmenni ide-oda az ismerőseivel (mivel nekem nincs is) vagy valami hülye rokonnak az esküvőjére vagy egy hetes külföldi nyaralásra, amit előtte napokig kell tervezni meg egy rakás pénzt rá áldozni.
2019. júl. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!