Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony és sovány pasihoz milyen barátnő illik? Mi az ő szintje? (komoly válaszokat! )
Figyelt kérdés
Eddig sosem ismerkedtem lányokkal, de már érzem, hogy lassan ideje lenne, mert társadalmilag is ki leszek rekesztve ha nem lesz párom (amúgy semmi szükségem barátnőre, de a külső kényszer nagy úr). 25 múltam és 51 kiló vagyok 168 mellé. Az arcom átlagos, de még tanulok. Szerintetek milyen kaliberű lányoknál és milyen helyeken próbáljak ismerkedni? Nekem ez még elég új helyzet, révén, hogy korábban sose foglalkoztatott a téma, de annyit eddig leszűrtem, hogy mindenkinek van egy "kategóriája", amin belül van értelme próbálkoznia. Az én esetemben nem tudom mi ez a kategória. Köszi a normális válaszokat.2019. jún. 24. 13:41
1/17 anonim válasza:
Az 180/70-t kerüld, mert akkor mész bulizni, amikor enged. Ilyen 160/45-ket nézegess.
2/17 Halmai Annamária válasza:
Szerintem az illik hozzád aki tetszik neked és te is tetszel neki.
3/17 anonim válasza:
Ahogy nézem, nálad nem a magasság a gond.
4/17 anonim válasza:
1-es 160-45 az top kategória, én is kíváncsi lennék mi a kérdező kategóriája. Igazából én azt mondanám, hogy olyannal próbálkozz aki tetszik. Hasonló magas szintén vékony, de azért 50 kg-nál szerintem vagy 10-15 kg-val nehezebb haver, egy hasonló magas szintén vékony, deszka csajjal járt, ha ez számít.
5/17 anonim válasza:
Kezdj el sportolni és izmot felszedni. Eléggé ciki lesz, ha összeköltözéskor egy polcot nem fogsz tudni félre tenni, mert gyenge vagy fizikálisan.
Mivel az egész párkapcsolatosdit kényszernek érzed, ezért már most lekönyvelheted, hogy ilyen hozzáállással SOHA nem lesz normális, hosszútávú kapcsolatod, mert görcsösen ragaszdkodsz ahhoz, hogy legyen valakid.
7/17 anonim válasza:
#4. Ugyan mitől? Hogy kisebb nála? :D
8/17 anonim válasza:
Olyan, aki tetszik. Minden csak annyira számít, mint amennyire Te teszed fontossá. Én sem vagyok magas, és úgy jött ki, hogy nálam magasabb barátnőm van, de egyikünket sem zavarja.
9/17 anonim válasza:
7-es egy nőnél ha alacsony és vékony az jelenleg igen top kategória, egy férfinál ha alacsony és vékony az nem, kapizs? Ettől függetlenül bejöhet egy ilyen lánynak, alacsony, vékony lányokat mondom látok hasonló férfiakkal. A topot úgy értem, hogy a mai társadalom, hogy ítéli meg, mondhatjuk szarul és az ilyen embereknek hatással van az önbizalmára és ez a legnagyobb probléma, nem hiába nem volt még nője 25 évesen a kérdezőnek.
10/17 anonim válasza:
(amúgy semmi szükségem barátnőre, de a külső kényszer nagy úr) És erre akarsz komoly választ...Akkor komolyan mondom,hogy ne engedj a zsarolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!