Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony 170 és az alatti pasik! Ti hogyan vagytok képesek lelkileg feldolgozni, hogy a nők túlnyomó többségénél nem jöhettek számításba?
Gondolj arra, hogy nem itt kéne siránkozni, napi 10 kérdést kiírva...
Nézz magadba, és járj nyitott szemmel. Ha kimozdulsz láthatot, hogy nem csak a magas, kigyúrt, jóképű, gazdag, pasiknak van barátnője, és nem is csak a gyönyörű arcú, sportos lányoknak van pasija.
Az, hogy alacsony vagy, nem jelent semmit, sok alacsony férfit imádnak a nők, te inkább a sikertelebségedet fogod rá, pusztán erre az egy tulajdonságodra, pont arra amin nem lehet változtatni, és a nőket hibáztatod, hogy nem kellesz nekik...
Pedig, ha magasabb lennél se kellenél senkinek, ilyen mentalitással...
Én 190 centi vagyok, és nincs sikerem a nőknél, de reálisan látom magam, és nem őket hibáztatom...
"Egy 185-ös pasi pedig gyakorlatilag a női társadalom teljes "kínálatából" válogathat, mert nincsenek fizikai korlátok."
Te amúgy magadtól vagy ilyen fogyatékos, vagy valaki fogja a kezedet közben?
186 centi vagyok, ha a harmadát megdughatnám annak a csajoknak a környezetemben, akik tetszenek már jó lenne.
"Egy 185-ös pasi pedig gyakorlatilag a női társadalom teljes "kínálatából" válogathat, mert nincsenek fizikai korlátok."
Jó vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!