Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt lelkileg feldolgozni?
A legjobb barátnőm, akivel sülve-főve együtt lógtunk, teljesen normálisnak tűnt, nem vettem észre rajta változást, nem is mondta hogy lenne valami gondja.
Viszont pár napja tudtam meg, hogy az apját lecsuktát nemi erőszakért. Amin teljesen ledöbbentem, az az hogy a saját lányával erőszakoskodott.
Az eset nagyjából fél éve történt.
Hogyan volt képes feldolgozni a történteket és azt mutatni, hogy semmi baja? Nem tudom elképzelni sem. A szívem szakad meg érte! :(
20L
teljesen sehogy
viszont a dilidoki segíthet sokat
Azóta beszélt neked erről ?
Beszélgess vele sokat, nyugtasd meg, legyél vele amennyit csak tudsz, csináljatok sok közös programot, támogasd mindenben amiben csak tudod.
Az erőszakoskodásról elég nehezen beszélnek az emberek sajnos.
Biztos nem dolgozta fel őket, ilyen esetben ajánlott szakember segítsége is mert később ebből komoly gondok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!