Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy alacsony és sovány pasihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony és sovány pasihoz milyen barátnő illik? Mi az ő szintje? (komoly válaszokat! )

Figyelt kérdés
Eddig sosem ismerkedtem lányokkal, de már érzem, hogy lassan ideje lenne, mert társadalmilag is ki leszek rekesztve ha nem lesz párom (amúgy semmi szükségem barátnőre, de a külső kényszer nagy úr). 25 múltam és 51 kiló vagyok 168 mellé. Az arcom átlagos, de még tanulok. Szerintetek milyen kaliberű lányoknál és milyen helyeken próbáljak ismerkedni? Nekem ez még elég új helyzet, révén, hogy korábban sose foglalkoztatott a téma, de annyit eddig leszűrtem, hogy mindenkinek van egy "kategóriája", amin belül van értelme próbálkoznia. Az én esetemben nem tudom mi ez a kategória. Köszi a normális válaszokat.

2019. jún. 24. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Az átlag magyar felnőtt nő magassága 164 cm. Nők szemében adott esetben a magasabb férfiak vonzóbbak. Próbálkozz kicsi alacsony nőknél vagy enyhén molett nőknél. Ja és szerezz előnyös tuljdonságokat. Szerintem felesleges gyurni. Inkább fogadj örökbe egy cicát. A csajok szeretik a cicákat. És ha kapcsolat nem lessz belőlle akkor még mindig ott lesz a cica. Mindenki nyer.
2019. jún. 24. 21:29
 12/17 A kérdező kommentje:

"Eléggé ciki lesz, ha összeköltözéskor egy polcot nem fogsz tudni félre tenni, mert gyenge vagy fizikálisan."

A mai napig nem tudom honnan él az a tévhit, hogy a sovány szikár srácok gyengék és egy kosarat nem bírnak megemelni. Elárulom neked kedves kommentelő, hogy min. 50 fekvőtámaszt tudok lenyomni illetve olyan az állóképességem, hogy diákmunkán egyedül én bírtam dolgozni (kamionpakolás) a sok tápon nevelkedett +180-as tizenéves izomjani közül. Én húztam lazán az igát ők meg izzadtak meg jajveszékeltek. Egy masszív erdei túrát is lenyomnék úgy, hogy évek óta nem sportoltam.

Csak a csajok ha rámnéznek, akkor sajnos nem látják az izomszerkezetemet meg az ízületeimet csak azt, hogy "kevés hús" van rajtam.

2019. jún. 24. 22:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Így néztem ki, amikor 55 kiló voltam "fénykoromban":

[link]

De fizikálisan most se vagyok egy falevél, szóval azokat a fizikai dolgokat, amiket egy párkapcsolatban egy pasinak produkálnia kell, azokat tudom teljesíteni. És gondolom nem abból áll egy párkapcsolat, hogy a pasinak havonta 120 kilóval kell melleznie, hogy bizonyítsa, hogy igazi pasi, hanem a ház körüli teendőket kell biztosítania.

2019. jún. 24. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak.
2019. jún. 25. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Amíg nem akarsz kapcsolatot ne erőltesd, ettől függetlenül barátkozhatsz lányokkal, későbbiekben az ismerősi korodben pedig akad olyan nő, akivel kapcsolatot szeretnél. Olyan nő illik hozzád, akivel jól érzed magad és szexuálisan is vonzodtok egymáshoz.
2019. júl. 25. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Igaza van a kérdezőnek, az alacsony és vékonyság nem egyenlő azzal hogy gyenge a fizikuma. Szerintem tök normális pasi lehetsz, ismerkedj azzal aki tetszik, nyilván ne 80 kilós bálnákkal, de széles a paletta, válogass.
2019. júl. 25. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked? A kövérek !
2019. júl. 26. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!