Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szexen és otthoni romcsizáson/lelkizésen kívül másra nem kellene barátnő? Van olyan lány, akinek szintén csak ennyi igénye van?
Figyelt kérdés
Ne gyertek a prosti javaslattal, mert nem az kell nekem. Eleve rövid, ahhoz képest drága és nem fog hétvégente az ágyon simogatni és a fülembe suttogni. Legjobban ilyen tiniszerű barátság extrákkal kapcsolatra szeretnék szert tenni (csak már nem tini hanem 26 éves vagyok), akivel összejárunk valamelyikőnk otthonába, filmet nézünk, simogatjuk egymást romcsizunk és olykor szexelünk, de semmi egyéb értelmetlen és időhúzó hülyeség. Nem kell közös háztartás, nem kellenek közös tervek, egymás szüleinek látogatása, ismerősökkel programok stb. Csak a legalapvetőbb ösztönök és intimitás. Hogy és hol tudnék ilyen barátnőt találni? Azért csak ennyire van igényem, mert utazni nem szeretek, antiszoc vagyok és nem vagyok kíváncsi a rokonaira/szüleire/barátaira és bulizni/szórakozni/lazulni is ku***ra nincs kedvem emberek között. Csak ő és én. Semmi más. Persze ez lehet normális kapcsolat is, ha a lány hasonló gondolkodású. Éppen ezért vagyok arra is kíváncsi, hogy vannak-e ilyen lányok, akik hozzám hasonlóan csak ennyi igényük van kapcsolat terén?#fiú #szex #randi #lány #kapcsolat #alacsony #együttlét #romantika #szerelem első látásra #introvertált
2019. júl. 25. 16:42
11/17 A kérdező kommentje:
Magyarul egy mérsékeltebb zúg-kapcsolatra vágyom, ahol vagyok én meg a barátnőm és gyakorlatilag senki más. Otthoni pihizés vagy közös meghitt túrázás, szellemi feltöltődés vs. pezsgő társaság, bulinegyed, turistanegyed, céltudatos pörgés/tervezgetés. Utóbbira baromira nem vágyom.
2019. júl. 25. 17:30
12/17 anonim válasza:
Én nem látok rá sol esélyt. Ennyi idősen a nők már teljes életre, de legalább a teljes élet ígéretére vágynak.
13/17 A kérdező kommentje:
#12: Akkor minden nő arra vágyik, hogy ide-oda utazgassunk meg bratyizzunk egymás ismerőseivel vagy velük szervezzünk közös lógásokat, italozásokat meg rokonokkal/szülőkkel jópofizzunk és eljárjunk esküvőkre, diplomaosztókra meg mindenféle fasz**tudja cicomázós hülyeségekre, ahol görcsösen mindig azt érezném, hogy "áhh menjünk már haza, hogy végre ketten legyünk és legyen egy kis (e̶r̶o̶t̶i̶k̶a̶ ̶é̶s̶ ̶r̶o̶m̶a̶n̶t̶i̶k̶a̶) meghittség".
2019. júl. 25. 17:51
14/17 anonim válasza:
Nem minden nő arra vágyik. Te csak végletekben tudsz gondolkodni? Hasonló vagyok én is, jobban szeretek egyedül és kettesben lenni azzal, akit szeretek, utálom, ha be akarnak mutatni mindenkinek, állandóan másokkal lógni stb. De, akivel így kijövök és elfogad, én is elfogadom és simán kialakítok vele közös életteret. Te a kifejtésedben azt írtad, hogy közös háztartás is kizárva. Pedig erre normális ember egy idő után vágyik.
15/17 anonim válasza:
Felduhitesz hallod-e. Direkt fogalmazol ugy, hogy a csaladi elet az egy nagy baromsag? Szandekosan beszelsz ugy, mintha az elet minden mozzanata egy nagy kepmutatas lenne?
Kepzeld igen, az ep lelku, normalis nok arra vagynak, hogy ne hetvegi dugopartnerek legyenek, hanem a kulvilagban is normalis parkent funkcionaljanak es csaladkent eljenek. Nem ketten vagytok a vilagon, hanem kapcsolodtok a tobbi emberhez, legyen az rokon, barat, vagy hegyipasztor.
Semmi sertot nem irtam, de te rogton egy karikaturaval vagtal vissza, ahelyett, hogy egy kicsit elgondolkodnal azon miert is az az elet menete, mint amit leirtam. Igy tenyleg ne szamits semmi jora.
16/17 anonim válasza:
Néha 32 évesen hasonló "álmaim" vannak. Bár én ennyire otthonülős nem vagyok. A szülői látogatásokkal, programokkal, mozival, sétával, kajálással/étteremmel nincs bajom. De én sem ez a tipikus "nyáron megyünk nyaralni, hétvégente meg túrázás" ember vagyok. Soha nem járok nyaralni például. De ezt amit írsz, még én is egy nagyon erős sarkításnak érzem, egy kapcsolat többről kéne szóljon, mint a közös maszti. Mert amit írsz, az kb annak felel meg.
17/17 anonim válasza:
Ez tenyleg nagyon vyerekes... egyebkent teged meg anyuci tart el? Elek a gyanuperrel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!