Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős ismerkedés után első randi hol?
Első randin nem csinálunk olyan programot, ahol kuss van és figyelünk valami másra. Város félúton vagy a te lakhelyed szerint, nyilvános hely, nappal.
33/f
Volt már, hogy koncertre mentem egy sráccal első randin. Viszont mivel nem tudtunk közben beszélgetni, viszont meg akartam jobban ismerni, felmentünk hozzá, amiből meg hajnaltájban nyilván szex lett. Nem bántam meg, hosszú kapcsolat lett belőle, de azért nem ez az általános forgatókönyv.
Szerintem nem kell túlgondolni az első randit, tényleg elég a kávé/tea.
Nálunk volt egy kis távolság az első talin. Vonattal mentem a lányhoz és a Szegedi vadasparkba beszéltük meg. Szuper jól sikerült.. Cuki volt mert hatalmas mosollyal jött elém és egyből beleszerettem.) Nála lecuccoltam és indultunk is. Sokat sétáltunk a tiszaparton, beszélgettünk és érzelmileg is összejöttünk.
Előtte voltak netes randijaim helybéli lányokkal parkban, kávézóban, a házában illetve nálam de ezek annyira semmilyenek voltak és nem is tartott sokáig. Kivéve egy lány mert találkozásunkkor derült fény arra hogy gyerekkori barátnőm volt és a szüleink is ismerik egymást, sőt jóbarátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!