Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen nő szerintetek sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen nő szerintetek sok pénzbe kerül?

Figyelt kérdés
Tetszik egy nő akiről megtudtam, hogy a kedvenc szenvedélye az exklúzív parfümök amik Madison meg ilyen helyeken vannak. Megnéztem ezek a parfümöket jó drágák akár 150 ezer egy üveg. Ezekszerint ő sokba kerül?

2019. aug. 19. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Miután magára fújta a parfümöt, onnantól annak már nincs értéke.

Persze valószínűleg a táskájában tart egy üvegcsével. Tehát valamennyit 'ér a nő', ha elrabolnád.

Persze el is kell tudnod adni a parfümöt nyomott áron.

2019. aug. 19. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokba. Csak megszagolod, és már ugrik egy ezres.
2019. aug. 19. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Ezek a nők maguknak veszik ezeket. Egy időben lógtam krémmánián, meg ismertem is ilyen gyűjtőket. Ez a hobbijuk. Vannak hasonlóan költséges hobbik, amiket meg teljesen természetesnek találnál.

Valószínű nem is örülne neki, hogy te választasz ki egy ilyen drága parfümöt, mert mi van ha nem tetszik neki, akkor teheti fel krémmániára, vagy fújósként évek alatt elpasszolni.

2019. aug. 19. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Betegesen szeretem a parfümöket. Nagyon sokat költök erre. Próbalok ellene tenni, de nehezen megy. A kérdésedre a válaszom : igen
2019. aug. 19. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Van ilyen, hogy parfüm függőség.

A vicc az, hogy krémmánia oldalon is az egyik eladó/véleményező, akinek a legdrágább parfümgyűjteménye van, az férfi. :D

2019. aug. 19. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegye meg magának ha ennyire nagy szenvedélye. Eddig is beszerezte őket valahogy. Ha meg elvárja hogy vegyél neki ilyeneket, akkor eleve nem kell vele össze se jönni.
2019. aug. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!