Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek milyen súlyos következményei lesznek? Link lett, ami 2011 es, de azóta ez még jobban eldurvult.106 magyar férfire 100-101 nő jut és 2-3 nő képes osztozkodni 1 férfin is, így még jobban előjön ez itthon is, nemcsak pl Kínában.
Elég csak megnézni ezt az oldalt is, hogy több tucat 30-as, 40 es agglegény ír ide elkeseredésében, de ismerősi körömben is több száz ilyen van és ki vannak bukva, hogy iszonyatos harc megy egy tök átlag nőért is.
Milyen "karma", te h.ülyegyerek? Most te komolyan azt hiszed, hogy az bűn, hogy nem kellettél ezeknek a nőknek? :D
Én is kikosaraztam több tucat csávót, majd lett egy normális párom, akivel szeretjük egymást. Akkor majd rám is lecsap a karma, mert mertem olyat választani, aki tetszik is?
Semmi baj nincs a macskatartással. Szerethetőbbek a férfiak többségénél.
Ja, csak az elvált macskás nő is többet dug ha akar, mint te, kisfiam. :-)
Azon kívül egy dolgot nagyon benéztél: a nők sokkalta önállóbak. Egy válás után a többségük rájön, hogy ez nem kell neki még egyszer. De nézem a harmadjára házasodó, gyerekeket potyogtató pasast és felteszem magamnak a kérdést: mi nem volt világos neki elsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!