Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön tényleg nem annyira kapósak a magyar nők mint itthon? Kint nincs akkora férfitöbblet?
Sok fiatal nő ismerősöm költözött külföldre, és sokan közülük, akik nem eleve párként mentek ki, hanem egyedülállóként azok bizony sokan társkeresési gondokkal küzdenek. Amikor itthon nagyon nagy volt a kereslet rájuk, mivel itt rengeteg a szingli férfi. De nyugaton valamiért nem.
Azaz általános megfigyelés, hogy minél fejlettebb egy ország, annál jobb a nemek aránya is. Nyilván a nőket jobban vonzzák a pénzes pasik és a jólét. Sok férfi meg igénytelen és egy putris dzsuvás országban, környezetben is ellakik, és persze panaszkodik hogy nincsen nője és a nők milyen anyagiasak.
Erre vezethető vissza a dolog? Az a férfitöbblet és túl sok szingli férfi az csak nálunk, kelet-európában jellemző, máshol nem?
Szerintem külföldön sokkal egyszerűbb volt mindenféle ismerkedés. Kint laktam 6 évig, mert kint tanultam. Van egy rakás közösség, ahol a kint élő külföldiek mind összegyűlhetnek közösségi programokra, pont azért, hogy ne legyél egyedül. Nekem szinte rögtön lettek barátaim, akikkel aztán mentünk mindenhova és a páromat is így ismertem meg. Lehet fiatal voltam és mindenki nyitott is volt erre, de nem hiszem, hogy nehéz lett volna ismerkedni. De ha férfi lettem volna, akkor se.
Én Dániában éltem, a párom lengyel volt. Már annyira nem vonz ez a jövés menés, de még mindig lennének ilyen programok Magyarországon is. Szóval szerintem itt se lehetetlen. Aki keres az talál.
Sehol nincs férfi többlet. Ott sem más a nemek aránya, hacsak nem Kínáról van szó. ne oszd már itt a hülyeséget.
Amúgy nyilván előnybe részesítik a közös nyelvet beszélő, azonos kultúrában felnőtt nőket, mint egy idegent, főleg, ha valami alja betanított munkát végez csak, mint a kint dolgozó magyarok nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!