Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek milyen súlyos következményei lesznek? Link lett, ami 2011 es, de azóta ez még jobban eldurvult.106 magyar férfire 100-101 nő jut és 2-3 nő képes osztozkodni 1 férfin is, így még jobban előjön ez itthon is, nemcsak pl Kínában.
Elég csak megnézni ezt az oldalt is, hogy több tucat 30-as, 40 es agglegény ír ide elkeseredésében, de ismerősi körömben is több száz ilyen van és ki vannak bukva, hogy iszonyatos harc megy egy tök átlag nőért is.
Sajnos vizuális típus vagyok... lelki szemeim előtt megjelent a kép, amint fiatal nők a hentesnél a legyek lepte rohadt hús közt lévő farkakat mustrálják - melyik mekkora, milyen az állaga, szaga, jó lesz-e vagy inkább a másik...
Fúj.
Nem vagy komplett apám.
Nő vagyok, 25 éves koromig a kutyának se kellettem, pedig nem voltam túlsúlyos, vannak, akik szerint szép vagyok, de legalább átlagos. Egyetemre is jártam, ahol a lányok állítólag....hát nem. És nem csak én voltam így, más csoporttársam is. Minket sosem vettek észre az egyetemi bulin a fiúk, mindenki a néhány szép és népszerű lány körül pörgött, vagy már volt barátnője. Csak dugásra jó lettem volna, de az ugye nem kellett. Akkoriban nem volt nagy divat ismerkedni, ez a kilencvenes évek legvége volt. De most is ismerek egyetemista lányokat, akik egyedül vannak, mert nincs egy komoly férfi aki érdeklődne.
Most ismét szingli vagyok (elváltam)már már elmúltam negyven, most hála a netnek könnyebb ismerkedni, de ugyanúgy megválogatom, kivel jövök össze, és ha nem találok megfelelő párt, hát inkább maradok egyedül, mint hogy szexre összejöjjek valakivel, vagy akár kapcsolatra, ha nincs kölcsönös rajongás és nem illünk össze. Nem leszek szamár egy incelnél, aki a mesekancára vár, sorry.
Ami a statisztikádat illeti, ne feledd, hogy egy csomóan melegek (állítólag több férfi, mint nő de ezt nem tudom biztosra) sok férfi meggyőződéses agglegény, sok csak csajozni akar. Sok minden árnyalhatja, de ha több nő lenne, akkor sem hiszem, hogy sokan összejönnének olyanokkal akikhez nem tudnak vonzódni, sajnálom. Jobb egyedül, hidd el.
Ja, még valami, Kínában 34 millióval több férfi van, mint nő. Szerinted nálunk is ilyen a helyzet? Tényleg?
Jó, és?
Mi közöm van nekem ismeretlen férfiakhoz? Pontosan: semmi.
Kéne már egy Felnőtt párkapcsolatok > Incel kiborulások kategória ide nagyon...
Mi a kérdésed? Ja, nem kérdezni jöttél ide, hanem kiírni magadból a frusztrációdat. Gondolom nem először, nem is másodszor. Ideje lenne elkezdeni egy ennél értelmesebb formában feldolgozni a problémáidat. Minden egyes ilyen kifakadással csak mélyebbre süllyedsz abban a mocsárban, ami miatt nem tudsz nőt találni magadnak.
Arra is kukkolj egy statisztikat, hogy az elvalt nok es ferfiak milyen aranyban hazasodnak ujra :)
Nagysagrendekkel tobb elvalt ferfi hazasodik ujra, mint no... Innen latni, hogy Father Karma nem pihen, es a nok megkapjak a maguket kesobb.... Ket extrem esetet tudok a kozelemben, ket olyan no, aki korabban kikosarazott/friendzone-olt engem. Az egyik anyagi okokbol nem tud kilepni az olyan hazassagabol, ahol a ferje szemetkedik vele, prostizik rendszeresen (o 21 evesen hazasodott, ferje egyidos vele), a masik egyedul maradt ket kulfoldi (nem europai) gyerekkel, raadasul az egyik gyerek csak a masik orszag allampolgara, tehat meg nem is lathatja a sajat gyereket (mert ott egy kulfoldi anyanak nem sok joga van). A masik gyereket trukkosen ide tudta magahoz venni Magyarorszagra, mert o kettos allampolgar. Parkapcsolati szempontbol neki is sajnos valszeg rolo le, holott az eletuk felenel jarnak. Igazabol az a szep az idoben, hogy valtozik. Mukodik a karma, csak nem siet.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!