Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok nő, hogy össze fogok jönni velük a 30-as éveikben, hogyha ők nem akartak velem lenni a 20-as éveikben?

Valos kerdes, gondolom sorban kaparnak nalad a 30 eves noismeroseid, akik 20 evesen visszautasitottak.
Eleve nem tartom a kapcsolatot senkivel, akit a huszas eveim elejen ismertem, erosen ketlem, ha netan egyedulallo lennek 30 evesen, akkor majd a regi ismeroseimet keresgelnem fel kapcsolat remenyeben :D

Talán nem ugyanazok a nők, nem?
Vagy te most a világon állsz bosszút? Biztos magy büntetés lesz mindenkinek, ha leszarod őket, mert 30-asok. Oh wait

Szerintem ő úgy gondolta, hogy a sok 20 éves nő, bulizni akar nem veszi komolyan az életet, simán átgázol másokon, kihasznál másokat, persze tisztelet a kivételnek. Na de az ilyen nők majd 30 éves korukra mikor majd ráeszmélnek hogy igaz szerelmet, meg családot akarnak, akkor majd a kutyának se fognak kelleni mert mindenki emlékezni fog arra,hogy milyen volt a 20-25-30 év közötti időszakában. Akkor persze majd igazi lovag fog kelleni meg családapa míg fiatalkorában csak kihasznált másokat és eldobta a jólelkű szeretetadó férfiakat.
Szerintem ilyen formában is gondolhatott a dolgokra a kérdésével a kérdező.
#8:
Pontosan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!