Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a férfiak még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiak még a 30-as évek fényében sem élhetik át azt, amit a nők a 20-as éveikben átélnek?

Figyelt kérdés

Azt a felemelő érzést, hogy mindenki (az ellenkező nemből) nekik puncsol, a kegyeiért küzd és ajánlatokat tesz neki. Csak azért mert nő és mert a 20-as éveiben van, és kevésbé kövér mint egy víziló.

Állítólag ezt a szintet a férfiak még a 30-as éveikben sem tudják elérni, max ennek a felét, amit a nők a 20-as éveikben alanyi jogon átélnek, szinte minden nő.

Tehát tegyük fel, van egy 35 éves pasi, aki éppen családot tervez, tehát komolyan lehet vele tervezni. Viszont már elég tapasztalata van nőknél és a szexben. Jóképű, jó testű, elég magas, van egzisztenciája. Mindene megvan, ráadásul (tegyük fel) úgy, hogy nem anyuci/apuci vette neki a lakást és nem is nagyi panelját örökölte meg, hanem mindent saját maga teremtett meg, és brutál jó keresete van, amit vagy nagyon értékes tudásból, vagy stabil vállalkozásból teremtett meg és jelenleg is rendelkezik vele. És a belsője is rendbe van, humoros, "van benne valami", jó a kisugárzása, jól be tud illeszkedni szociálisan, magas a státusza, stb. Tehát egy klasszikus tökéletes pasi.

Igaz, hogy még a fent felvázolt álompasi is csak max fele olyan szintet ér el kelendőségben, mint egy átlagos nő a 20-as éveiben, aki semmi különöset nem tud felmutatni?

2019. aug. 10. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Fejezd már be a blődségeidet, nagyon irritálóak a kérdéseid. Mindig ugyanaz és nem hallgatod meg a válaszokat!
2019. aug. 10. 20:45
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
94%
Megint egy nettó f0szság kérdés, brávó.
2019. aug. 10. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Én hülye végigolvastam ezt a faszsàgot.
2019. aug. 10. 20:48
 4/18 Lazy Lover ***** válasza:
10%
igaz! de a sok nyomi pasi tehet róla aki fel magasztalta még az átlag nőket is... ti barmoltátok el nem a nők hát most isszátok a levét
2019. aug. 10. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van, de ez gyakorlatilag szimpla biológia. Vagy az állatvilágban is megfigyelhető, hogy a nőstényeké mindig a választási lehetőség, míg a hímek küzdenek értük.
2019. aug. 10. 20:51
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Kit érdekel hogy mennyire vagyok kelendő ha megtalálom azt az egyet akivel kölcsönösen akarjuk egymást?

Tényleg hülye vagyok én is hogy végigolvastam ezt a szart.

2019. aug. 10. 20:57
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Neked ez nem ku.rvára mindegy???

Se 20 éves nő, se 30 éves álompasi nem leszel soha az életben.

2019. aug. 10. 21:00
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Százféleképpen felteheted ugyanazt a kérdést, de a válasz is mindig ugyanaz lesz: igen, a nők mindig, minden korban összehasonlíthatatlanul könnyebb helyzetben vannak a társkeresésben. Bár egy bizonyos kor felett valamennyire kezd kiegyenlítődni a két nem közötti helyzet, de soha nem lesz a férfiaknak olyan könnyű dolguk, mint a nőknek úgy általában.
2019. aug. 10. 21:02
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Biztos én csinálok valamit rosszul, mert nem küzd a kegyeimért senki, nem kapok semmilyen ajánlatot és úgy általában nem okoz nagyobb gondot egy férfinak szemétládának lenni velem, mint bárki mással, legyen az nő vagy férfi. Pedig huszonéves nő vagyok és messze nem vagyok víziló. Érdekes.
2019. aug. 10. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Rinya, phaszság.
2019. aug. 10. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!