Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak a 30-as éveikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a 30-as éveikben azt kapják vissza mint a nők a 20-as éveikben kaptak?

Figyelt kérdés

Láttam egy PUA előadás keretein belül, egy nem kifejezetten PUA és magát egyáltalán nem annak tartó netes kalandor előadását. Aki 36-38 éve között, csak netről 280+ kalandot hozott össze. A férfi nem gazdag, valami no-name író, kopasz, nem kigyúrt, átlagos arcú, átlagos testű. Elismerte, hogy nem a top-os kategóriájú 20-as évek elejein lévő nőkre hajtott, mert azoknál nem volt esélye. De ő a mennyiségre ment inkább, ezért 30-as, 40-es nők voltak a célcsoportja. De azt mondta, hogy ennek a 280-300 szexkalandnak a nagy részét úgy szervezte, hogy még a randit is skippelték, és egyből a lakására hívta netről a nőket. Azt mondta azért volt ilyen könnyű, mert ilyen korban már rengeteg nő marad egyedül, és ezeknek is vannak szükségleteik. Sokan "hálásak" is voltak, hogy valaki egyáltalán megdugja őket. Mert hát ugye kisgyerekkel elvált anyuka kinek kell manapság? Senkinek. Minden férfi a fiatal, 20-as, tip-top nőkre hajt. Ezért volt ekkora sikere a középkorú nőknél, mert az már egy elhanyagoltabb női korosztály.

Tetszett a fószer őszintesége, jó volt az előadás, aztán persze "happy end" lett a vége, mert ő is megtalálta végül a nagy Ő-t pár száz kaland után és született egy kislányuk. De a lényeg, hogy ez mind azt igazolja, hogy egy férfi az a 30-as éveiben fogja azt a szexuális előnyt "visszakapni", ami a 20-as éveiben a 20-as nőknek volt?

2019. febr. 4. 18:09
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
92%
Persze. 30. szülinapodon éjféltől a csengődön fognak feküdni a puncik.
2019. febr. 4. 18:11
 2/44 anonim ***** válasza:
94%
Bevallom én nem teljesen értem a kérdést. Hogyhogy visszakapni? Visszakapni valami olyat lehet, ami egyszer elveszett...
2019. febr. 4. 18:13
 3/44 anonim ***** válasza:
36%
A férfiaknak soha (!) sem lesz olyan könnyű dolguk, mint a nőnek, meg harminc vagy negyven felett sem. Csak valamennyivel könnyebb lesz a helyzetük a korábbi éveikhez képest, mivel a hozzájuk korban illő nők már messze nem válogathatnak annyira, mint korábban és egyre inkább szorít az idejük.
2019. febr. 4. 18:22
 4/44 anonim ***** válasza:
67%
Hm.Hát passz.
2019. febr. 4. 18:22
 5/44 anonim ***** válasza:
90%

Nem, a huszas éveikben lévő nőknek nem az a céljuk, hogy 280-300 szexkalandjuk legyen lepukkant középkorú pasikkal, akik senkinek nem kellenek.

"Mert hát ugye kisgyerekkel elvált anyuka kinek kell manapság? Senkinek. Minden férfi a fiatal, 20-as, tip-top nőkre hajt"

Az elvált, kétgyerekes 40-es apuka hiába hajt 20-as tip-top nőkre.

2019. febr. 4. 18:26
 6/44 anonim ***** válasza:
92%

En is azt mondok, amit akarok. Járj utána.

Ők a hiszekenyseg vamszedoi.

2019. febr. 4. 18:35
 7/44 anonim ***** válasza:
88%
Én azt tapasztaltam, hogy amikor 15 voltam a 18 éves csaj tetszett, de neki a 22 éves csávó kellett. Amikor 20 voltam a 20-22 kellett volna, de azoknak a 25-26 kellett. 30 évesen akit kedveltem, neki 50+ hapsi kellett. 32 leszek lassan és nekem sokmindenki tetszett már, de én valahogy pont senkinek nem vagyok a célcsoport.
2019. febr. 4. 18:37
 8/44 A kérdező kommentje:
Hjajj, hogy ne lehetne egy 40es elvált férfinak 20-as nője manapság, ha gazdag! De ez fontos! Ez a fószer nem gazdag, még azt is elmondta az előadásán, hogy csöves boros flakonból önti át a bort üvegesbe, amikor felhívja a nőket és megkínálja. Tehát ilyen szinten nincs pénze. Mégis a középkorú elhanyagolt nőknek ez is elég. Természetesen a fiatal csinos nőknek nem egy csóró félig-munkanélküli kopasz közel 40 éves pasi kéne. Ez tény, ezt én is aláírom.
2019. febr. 4. 18:49
 9/44 anonim ***** válasza:
57%
Ha van gusztusa hozzá, hajrá. Tényleg könnyebb felszedni 30 körüliként 40+-os nőket, de azért ennyi idősen még jobban vágynék a 20-30-as korosztályra.
2019. febr. 4. 18:53
 10/44 A kérdező kommentje:
"Visszakapni" alatt pedig azt értem, hogy elhanyagoltságot, kelendőség hiányát, szexet. Ugyanis a fiatal férfi korosztály pont annyira elhanyagolt szexuális és párkapcsolati téren, mint a középkorú nők.
2019. febr. 4. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!