Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet Norbinak hogy a férfiak vizuális típusúak és nekik a külső a nőknek meg a belső a fontosabb?
Ez így is van.
"menj sportolni"
A kondi soha nem a mozgásról szólt.
Senki nem azért van lenn a teremben hogy ott legyen, "kellemesen elfáradjon" , mert elfáradni sok mindentől lehet, hanem jobban akarnak kinézni.
Mert nem szólhat egyszerre mindkettőről?
Vegyesen végzek kemény kardio és súlyzós edzést is immáron 3 éve. Imádom, ahogy levezetem a stresszt, kifáradok, és a büszkeség is jól esik a végén, hogy megint megcsináltam, még egyes esetekben akkor is, ha alapból fáradt voltam munka után, és inkább már punnyadtam volna. És igen, rohadt jó dolog az is, ami az alakommal történt ez alatt a 3 év alatt. Hogy a legkisebb bizonytalanság, önbizalomhiány sem maradt bennem a testemmel kapcsolatban (régen bőven volt), azt veszek fel, amit akarok, szinte minden ruha csinosan áll, ott gömbölyödik minden, ahol kell, és ott lapos, ahol kell.
Miért ne élvezhetné valaki mindkettő dolog miatt egyformán?
Hiába fontos a belső érték, sokat számít a látszat is.
A modellalkat divatjamúlt, ezt megmondta már a Ganxsta is:
Nagy csöcs, kicsi derék, és nagy segg, ez jön be öcsi, ez az amit szeretek. Nem érdekelnek a manökenek, nekem lapos r¡bancok nem kellenek. És elegem van a divatlapokból, csontokkal és nem lakom jól.
Mind a kettő idézet volt, amit hülyeségből másoltam be, mert már uncsi már a téma.
63 kg vagyok, nem kimondottan érzem magam célcsoportnak.
Nekem szemely szerint a ferfias viselkedes, magabiztossag szexualisan vonzo meg akkor is ha kulsore nem a tipusom az a pasi.
Ha apolt es magabiztos, FERFI, akkor nem szamit, hogy nincs kek szeme es szoke haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!