Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vevők arra, ha a férfi a szerszámáról küld fényképet vagy miért küld sok férfi ilyen fotót a nőknek?
Mert a férfiak empatikusak próbálnak lenni. Sajnos sokan tényleg csak próbálnak, csak valahogy nem jön össze nekik.
Azaz magukból indulnak ki és együttérzően azt hiszik, hogy ez a nőknél is biztosan úgy van, ahogyan náluk. Mert ők minek sem örülnének jobban mint egy pūncįfotónak, ezért ebből kiindulva a kukijukról küldenek képet.
Sajnos szegénykéknek fogalmuk sincs róla, hogy a nők totál máshogy állnak a dologhoz.
Mondjuk nem értem miért küldik a fotókat, legalább beméretezhetnék, akkor ha a nő csak szeretőt akar, legalább némi infohoz jutna hogy akkor ez most neki jó lesz e.
De egyébként a sima fotókkal is az a baj, hogy küldik az arcképeket, teljes képeket, de olyan nehéz ezt a valóságban elképzelni mekkora ember lesz ott és milyen. Még ha oda is írják a magasságot. Szerintem a pénisz fotókkal is biztos csalnak egy csomót.
Bár szerintem csak azoknak a csajoknak küldik akik képpel regisztrálnak társkerire. Gondolom a csaj képétől egyből beindulnak, és ez péniszfotó küldéssl tud csak lecsillapodni :)
"rengeteg olyan férfi van"
Nem, nincs rengeteg ilyen férfi. Akad ilyen is, kár lenne tagadni, de ez egyáltalában nem olyan általános jelenség, mint ahogy a nők ezt igyekeznek beállítani. Akkor miért csinálnak úgy, mintha mégis az lenne? Mert mindenért drámáznak, illetve _valamit_ ki kell találniuk, hogy miért nincs egyszerű dolguk a társkeresőkön, annak ellenére, hogy végtelenül feléjük lejt a lejtő.
Van az a 5-10 idióta itt az oldalon, aki ha meglátja L meg a kérdés kijön egy L-től vagy N-től már küldik is a farok képet. Én is kaptam már, pedig egyértelmű, hogy férfi vagyok, de ezek a betegek automat küldenek mindenkinek.
Azért azzal is tisztában lehetnének, hogy az oldalt rengeteg 12-14 éves kislány is használja(akik odaírjak 18L, hogy ne tiltsák stb.) és ezek az illetők a 30-as éveiben járó szűz vagy lelkibeteg emberek, akik kérdés nélkül ezeknek a kislányoknak is odaküldik a farkukról a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!