Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja egy férfi biztosra azt, hogy a külseje miatt nem kell a nőknek?
Ha egy csaj visszautasít, az szinte mindig a külsőd miatt van, mert nem jössz be neki.
Ha ez előfordul párszor, az benne van a pakliban, nem tetszhet az ember mindenkinek.
Viszont ha sorban koptatnak le, ott nyilvánvaló hogy átlag alatti a külsőd.
Persze a 90% ezt nem fogja a szemedbe mondani, hallgathatod szépen az ilyen kamurizsákat, mint "én most nem akarok kapcsolatot" , "nem érek rá semmikor elfoglalt vagyok" stb
ja, saját maguknak mondanak ellent.
szerintem csak a tapasztalás vezeti rá a embert, hogy a külsejével lehet gond, a szemébe úgysem mondják.
Társaságban nonverbális jelekből lehet észrevenni. Tartják a távolságot, inkább másokkal beszélgetnek, mint veled. A legjobban akkor látszik, amikor olyan férfiak is vannak a társaságban, akik kifejezetten jóképűek, mert látod, hogy milyen jeleket adnak a nők egy normálisan kinéző valakinek. Ha esetleg szimpatikus vagy és mégis sikerül összebarátkoznod valakivel, akkor ő sosem akar többet ennél. Szórakozóhelyen az alkoholmérgezés határán lévő nőkön kívül mindenki elküld. Bónusz, amikor még idegen férfiak is megjegyzéseket tesznek néha (nézd mán' azt a gyereket dik).
100%-ra egyébként sosem lehetsz biztos benne, hogy a külsőd az oka mindennek, de ha csinálsz/csináltatsz néhány normális képet magadról és kirakod photofeelerre, akkor nagyjából be tudod lőni az esélyeidet.
A csóróságra meg annyit mondok, hogy egy putriban is ugyanúgy összejönnek egymással az emberek, még szülni is képesek a nyomorba egyes nők, szóval annyira azért nem jelent ez problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!