Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet Norbinak hogy a férfiak vizuális típusúak és nekik a külső a nőknek meg a belső a fontosabb?
Nem tudom, hogy lehet akkora egód, hogy azt hiszed, majd te kiosztasz a zinterneten másokat.
Tessék, ennyit én is tudok: akár tetszik, akár nem, ez egy mocsadék szexista h.ülyeség, amit a társadalom kreált, a valóságban pedig egyszerűen emberfüggő a kérdés. És amúgy is irreleváns.
Ha azt mondja itt mondjuk 100 ember, hogy igaz, akkor mit csinálsz? :D
Azért megkérdezném, hogy a sok ronda, de belsőleg tökéletes pasi miért itt sír, hogy nem talál nőt?
Talán belsőleg sem jók... Ezen talán még nem gondolkodtál el..
Nehogymár férfiak(nak nevezett képződmények) akarják eldönteni, mi kell a nőnek. Azt majd mi tudjuk. Tudunk kedvelni valakit a személyiségéért, de szexuálisan vonzódni nem tudunk a belső értékekhez, akár tetszik, akár nem, ezt fogjátok már fel.
Mint elmondtam már, újra el fogom. Attól, hogy becsúszik az a 10-12 cm, hát ha még jól meg is van köpködve, nincs garancia, hogy szexuális vonzalom van a nő részéről, lehet csak simán megalkuvás.
A valódi szexuális vonzalom, vágy alapja női oldalról ugyanúgy a külső, a kisugárzás. Nem a kedvességét fogom megkívánni. A külsejét, az illatát, a bőre érintését... Ezek nem belső értékek, de ezek kellenek a nőnek a szexhez. (Meg persze a figyelem és a technika, de ide el is kell jutni, ahhoz meg ld fentebb....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!