Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vékonyabb lányoknak magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékonyabb lányoknak magasabb az igényeik, így nehezebb őket megszerezni, többet kell tenni értük mint a duci kövér nőknek?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem feltétlen, ismerek olyan molett nőt aki csak Brad Pittel állna szóba (nincs is senkije). De igen, mivel többnyire a karcsú nők több lehetőség közül válogathatnak ezért értelem szerint a magasabb potenciállal rendelkező lesz a befutó legtöbb esetben, míg a duci nők sokszor megragadják az egyetlen jelöltet aki jön.
2020. jan. 26. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Inkább válogatósnak mondanám, hiszen ha van 30 jelentkeződ, őket apróbb dolgok szerint rangsorolod, mintha csak 3 közül választhatnál. Mondjuk mindkét esetre igaz, hogy vannak olyan emberek, akik még közülük sem választanak, mert minek. Nem kötelező.

Az embernek mikor több tucatan akarják csapni a szelet, muszáj priorizálnia. És olyankor tök apró dolgok mentén is próbálja az ember szűkíteni a kört...

2020. jan. 26. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Kövér nőknek is lehetnek irreális elvárásai. Nem függ össze a testalkattal. Annyi a különbség, hogy az előbbiek nagyobb eséllyel találnak olyan férfit, aki megfelel az elvárásainak. A kövér nők annyira nem válogathatnak. Am kövér nő alatt a 90kg+ osokat értem, akik lustaságukból fakadóan ilyenek.
2020. jan. 26. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
9%

A mostani csajoknak olyan elvárásaik vannak, h szinte biztos vagyok benne, soha nem fogjak megtapasztalni, h milyen egy átlagos szerethető férjek otthon együtt készülni a karácsonyra. Sütés,főzés, sok őr közepette.

-Legyen magas

-szép kezű

-izmos és a többi bevásárlási lista.

Régen elég volt annyi h szeressenek és csak a családjáért éljen.

De ma mint valami Androidok megrendelésre!

2020. jan. 26. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te eszerint “rangsorolod” a lányokat..

Érdekes, vékony lány is lehet ronda, csúnya arcü, előnytelen kinézetű (az ilyen meg nehezebben is változtat a helyzetén, mint egy duci nő), telt kövér nő is nézhet ki jól, lehet szép arcú, csinos a magamódján. Akár le is fogyhat, de aki genetikailag ronda arcban, az mit csinál?

2020. jan. 26. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Igen. És? Nekem is magasabbak az "igényeim", mint a ducibb férfiaknak. De míg a nőknél több szempont is számít emellett, addig én ha a fene fenét eszik sem foglalkoznék duci nővel.
2020. jan. 26. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit csinalna? Elmegy a plasztikai sebeszhez!
2020. jan. 26. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Általában igen. A vékony szép nők mindenkinek kellenek, a ducik csak egy bizonyos réteget izgatják illetve azokat akik beérik ezzel.

Én rendszeresen edzek, próbálok figyelni a súlyomra ezért szerintem jogosan várhatom el egy nőtől is ugyanezt.

2021. márc. 12. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!