Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékonyabb lányoknak magasabb az igényeik, így nehezebb őket megszerezni, többet kell tenni értük mint a duci kövér nőknek?
Inkább válogatósnak mondanám, hiszen ha van 30 jelentkeződ, őket apróbb dolgok szerint rangsorolod, mintha csak 3 közül választhatnál. Mondjuk mindkét esetre igaz, hogy vannak olyan emberek, akik még közülük sem választanak, mert minek. Nem kötelező.
Az embernek mikor több tucatan akarják csapni a szelet, muszáj priorizálnia. És olyankor tök apró dolgok mentén is próbálja az ember szűkíteni a kört...
A mostani csajoknak olyan elvárásaik vannak, h szinte biztos vagyok benne, soha nem fogjak megtapasztalni, h milyen egy átlagos szerethető férjek otthon együtt készülni a karácsonyra. Sütés,főzés, sok őr közepette.
-Legyen magas
-szép kezű
-izmos és a többi bevásárlási lista.
Régen elég volt annyi h szeressenek és csak a családjáért éljen.
De ma mint valami Androidok megrendelésre!
Hát ha te eszerint “rangsorolod” a lányokat..
Érdekes, vékony lány is lehet ronda, csúnya arcü, előnytelen kinézetű (az ilyen meg nehezebben is változtat a helyzetén, mint egy duci nő), telt kövér nő is nézhet ki jól, lehet szép arcú, csinos a magamódján. Akár le is fogyhat, de aki genetikailag ronda arcban, az mit csinál?
Általában igen. A vékony szép nők mindenkinek kellenek, a ducik csak egy bizonyos réteget izgatják illetve azokat akik beérik ezzel.
Én rendszeresen edzek, próbálok figyelni a súlyomra ezért szerintem jogosan várhatom el egy nőtől is ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!