Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet Norbinak hogy a férfiak vizuális típusúak és nekik a külső a nőknek meg a belső a fontosabb?
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nő vagyok, és a belső önmagában édeskevés egy férfi esetében. Igenis, nézzen ki jól a férfi, legyen ápolt, ha ez nincs meg, nem fogom kívánni.
Az is igaz, hogy ha valakinek nagyon tetszik a személyisége, de külsőre nem jön be, a barátzónába kerül. Volt egy ilyen kollégám anno, aki nagyon udvarolt. Egyébként szuper pasi volt belsőleg, vicces, laza, tisztességes, kitartó, de annyira ronda volt szegény...
Egyébként annyira gáz, hogy a sok lúzer pasi áltatja magát, hogy neki egy szalmaszálat nem kell keresztbetenni és jó lesz a nőknek. Ugyanezeknek a pasiknak kikötése, hogy vékony testalkatú huszonéves nő jusson neki nagy mellekkel és jó fenékkel. Az sem baj, ha ő ronda, ha csóró, majd a szuper személyisége kompenzálja, haha. :D Ha pedig többen is megírják, hogy ez nincs így, akkor azt mondják, hogy férfias nő vagy. :D Viccesek vagytok, barátaim.
Norbi egy kapu zárási pánikos, középkorú, löttyedt testű "üzletember", akiről mindenki tudja, hogy bőven van pénze. És inkább hiszi azt, hogy a férfias felesége, meg a lágy húsú kis tiniribik a csodás személyiségét (😂😂😂) kívánták meg, és nem csak érdekből másznak alá.
De ez önáltatás, és nem a valóság. Nézz meg egy fiúbandát, vagy egy csippendél műsort, nem a személyiségüktől visítoznak a csajok, mikor színpadra lépnek.
Arra még senki nem jött rá, hogy mindig az általánosítással van a baj? Aki ide ír egy kommentet, az csak és kizárólag az ő véleménye. Aztán itt bejátszik az egó, és a kérdésnek már semmi értelme sincs, mert már régen nem arról szól a dolog.
A Norbi-féle vihar a biliben jelenség is csak az egóról szólt. Én speciel a vékony nőket szeretem, a feleségem is ilyen. Na és most lehet köpködni, de volt olyan barátnőm régen, akit pontosan azért hagytam ott, mert olyan szinten meghízott, amit már nem tudtam tolerálni. Többet evett mint én, esténként benyomott vagy 2000 kalóriát. Innentől kezdve szerettem mint embert, de szexuálisan már taszított. Azon kaptam magam, hogy megnézek, sőt sóvárgok más nők után. Így aztán nem volt értelme a továbbiaknak.
Én nem leszek PC, nem érdekelnek a rózsaszín liberális álmok. Ha egy nő nem vonzott szexuálisan, az onnantól kezdve nem párkapcsolat. Itt nem a betegségekről és balesetekről beszélek. Ha meg ilyen lenne, akkor meg a párom mondaná, hogy menjek el máshoz, és elégítsem ki a vágyaim. Fordított esetben én is ugyanezt mondanám.
Egy provokatív kis majom a kérdező, aki álomvilágban él.
Persze a belső a fontosabb mi.. csak szeretnéd öreg.
Nyilván kell a külső tetszés, de ez annyira egyedi, ahányféle ember van, nem vagyunk egyformák, nem ugyanaz tetszik.
A túlsúlynak vannak egészségügyi kockázatai, ez pedig tény, de emberileg nem így kell kezelni, ahogy Norbi előadja, mert az biztos, hogy nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!