Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vonzó egy ilyen lány?
Magamról akarok megadni néhány infót. Nem ego boost miatt, hanem mert kíváncsi vagyok, hogy ha nem lennék kapcsolatban rám nézne-e valaki egyáltalán?
155cm vagyok, 50kg. Vállig érő vörösesbarna göndör hajam van. Arcra inkább az átlagos-csúnya vonalon mozgok, de pl a bőröm elég tiszta és a fogaim fehérek.
Nem igazán szoktam mosolyogni, keveset beszélek, idegenekkel elég hideg vagyok, viszont jó társaságban igazán vicces vagyok.
Van egy olyan érzésem, hogy a normális férfiak (akiknek van egy átlagos munkája vagy egyetemre járnak. Nincsenek kigyúrva de elhízva sem, és adnak magukra valamennyire) nem ilyen nőt keresnek, hanem azt a tipikus vékony, hosszúhajú, kerek fenekű, kicsi mellű csajokat, akik sminkelnek de te nem veszed észre, és mindig úgy vannak felöltözve mint aki egy divatmagazinból lépett ki. Szeretnék én is legalább egy ilyen elfogadható vonalon mozogni, de nem tudom min változtassak, hogy vonzó legyek.
(Oké, talán ego boost miatt akarok vonzó lenni más emberek számára, meg azért hogy érezzem, hogy nem csak azért van velem valaki, mert hirtelen nincs jobb)
20/l
Igen egyébként a #6-nál a pont.
Csak a külsőségekről beszéltél, egy belső értékedet sem említettél amire büszke lennél.
Így te is csak egy vagy a sok felszínes lány közül (ami egyébként a korosztályodra leginkább jellemző manapság).
Majd pár év múlva magad is rájössz, hogy nem attól leszel valaki, ha az instán leszel önjelölt modell.
Egyenlőre meg úgyis kapod majd az ajánlatokat a lúzerektől priviben, legyen elég ez mára, egyből jól indult a hét.
Azért a külsőről írtam többet mert ha valaki nem ismer akkor csak ezeket a felszínes tulajdonságokat látja először. Mire vagytok kíváncsiak? A legrosszabb tulajdonságom, hogy gyakran motivátlan vagyok az életben és nem érdekel semmi ezért nem vagyok elég kitartó, még ha vannak is céljaim. A legjobb meg, nem tudom, talán, hogy mindig próbálok fejlődni.
(Privátokra meg nem válaszolok)
Hozzám kicsit alacsony vagy, de szerintem az se jelentene problémát. Amúgy ezek alapján csak a zárkózott viselkedésed lenne probléma, mert ha idegenekkel mindig hideg vagy és ez látszik is rajtad akkor senki nem fog kezdeményezni nálad.
Amúgy pedig fogadni mernék hogy a baráti körödből biztos tetszel valakinek, miért nem választasz onnan párt?
Sportolj, formáld az alakodat. Ez kívülről és belülről is hasznos. Nyilván jót tesz a fizikumodnak, formásabb leszel, másrészt jót tesz a mentális egészségednek.
Alap sminket tanulj meg.
Légy ápolt.
Alakítsd ki a saját stúlílusod.
Mosolyogj, azáltal sokkal vonzób leszel.
Légy nyitottabb.
Nehéz így a külsőt elképzelni, mivel az összhang számít, küldj képet!
Egyébként a belsőd pedig kapásból nem tetszik:
", hogy ha nem lennék kapcsolatban rám nézne-e valaki egyáltalán?"
Tökmindegy mit írsz magadról, ahány ember annyiféleképpen képzel el.
Vonzó az olyan lány akit ránézésre annak látsz, beszélsz vele és nem esik ki a kapanyél a szájából és még van is értelmes gondolata.
Mindegy a mellméret, meg a segg. Többet ér egy szép arc és egy jó alak, és egy jó személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!