Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vonzó egy ilyen lány?
Magamról akarok megadni néhány infót. Nem ego boost miatt, hanem mert kíváncsi vagyok, hogy ha nem lennék kapcsolatban rám nézne-e valaki egyáltalán?
155cm vagyok, 50kg. Vállig érő vörösesbarna göndör hajam van. Arcra inkább az átlagos-csúnya vonalon mozgok, de pl a bőröm elég tiszta és a fogaim fehérek.
Nem igazán szoktam mosolyogni, keveset beszélek, idegenekkel elég hideg vagyok, viszont jó társaságban igazán vicces vagyok.
Van egy olyan érzésem, hogy a normális férfiak (akiknek van egy átlagos munkája vagy egyetemre járnak. Nincsenek kigyúrva de elhízva sem, és adnak magukra valamennyire) nem ilyen nőt keresnek, hanem azt a tipikus vékony, hosszúhajú, kerek fenekű, kicsi mellű csajokat, akik sminkelnek de te nem veszed észre, és mindig úgy vannak felöltözve mint aki egy divatmagazinból lépett ki. Szeretnék én is legalább egy ilyen elfogadható vonalon mozogni, de nem tudom min változtassak, hogy vonzó legyek.
(Oké, talán ego boost miatt akarok vonzó lenni más emberek számára, meg azért hogy érezzem, hogy nem csak azért van velem valaki, mert hirtelen nincs jobb)
20/l
Így a leírtak alapján nekem elég jó csajnak tűnsz 💖
(34/F)
A magasságon nem lehet változtatni, de sokaknak tetszenek az alacsony lányok.
A többin viszont egyszerű.
Sportolj sokat, a torna különösen feszesít és formásit, a futás is jó.
Vásárolj nőiesebb ruhákat, és tanulj meg elkészíteni egy szép, szolidabb sminket.
Nekem bejönnél, de mint említetted foglalt vagy...
A divat sosem érdekelt, és a vele járó média-agymosás meg a marketingtermékek, amikből millióan világszerte jól élnek, de valójában semmi szüksége rá egy embernek sem. (pl smink, műkarmok, piercingek, tetoválások ilyesmik).
Ja, itt ha kitesz valaki egy ilyen kérdést, azonnal özönlenek a privátok:)
A normális választ meg lepontozzák.
Tényleg csak egy fotó alapján lehet válaszolni a kérdésre, a 155/50 semmire se jó.
Esetleg írhatott volna a kérdező néhány gondolatot a belső tulajdonságairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!