Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25-35 közötti férfiak körében mennyire vonzó egy sportos lány? Kondis lány, akin azért látszanak az izmok.
Ez nagyon összetett nálam.
Vagyis attól függ mire vagy kíváncsi.
Vonzó, mint lennék vele szívesen, vagy vonzó, mint nézegetnék róla bikinis képeket?
Mert nálam a kettő nem ugyan az.
Valószínűleg nem kokszol a kérdező, sem férfi hormonokat nem nyom.
Nekem mindegy. Értsd úgy, hogy nem számít ha nem sportol, de ne legyen túlsúlyos.
189cm-92kg-erőemelő vagyok,20 éves
> 189cm-92kg-erőemelő vagyok,20 éves
És még szöveget értelmezni is tudsz...
Miért, mi a baj?
"Milyen fiúk"= 189 cm stb stb...
"Milyen mértékben"=szerintem arra is kitértem, hogy a maximum naturál szint is vonzó.
A női test nem alkalmas izomtömeg növelésére.
Az izomrost keresztmetszet- növekedés, egyszerűbben izmosodás, nagyon minimális a nőknél. Egy nő natúrban nem tud túl sportos lenni. Csak így megjegyzem, a férfi meg azért nem lehet, mert a férfi dolga az, hogy erős legyen.
Régen úgy tartották: " A férfinak nincs joga alulmaradni a fizikai edzés során, legyen az bármi ".
Tehát tudom értelmezni a kérdést, nyugi.
> A 25-35 közötti férfiak
> 189cm-92kg-erőemelő vagyok,20 éves
Semmi gond, Kokszos Karcsi.
Attól, hogy 20 vagyok, még tarthatok vonzónak 30-as nőt, nem?
Kokszos meg abszolút nem vagyok. Mivel erőemelő vagyok, így a tzs%-om sem alacsony.
> Attól, hogy 20 vagyok, még tarthatok vonzónak 30-as nőt, nem?
Ajánlom figyelmedbe ezt: "A 25-35 közötti férfiak körében".
További szép estét! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!