Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25-35 közötti férfiak körében mennyire vonzó egy sportos lány? Kondis lány, akin azért látszanak az izmok.
Figyelt kérdés
Véleményeket gyűjtök, hogy milyen fiúk tartják vonzónak a sportosságot és milyen mértékben.2019. okt. 27. 17:53
11/16 anonim válasza:
Hát ezt így nem tudom.
Valóban attól függ mennyire látszanak azok az izmok-.
12/16 anonim válasza:
Mivel (hobbi szinten) én is járok konditerembe, ezért igen. Nem figure kategóriás élsportolók persze, de a fittebb, edzettebb "átlag" nők tényleg tetszenek. Főleg akinek van tónusosan izmos háta. Eszembe jut, hogy mondjuk egy fűzőben milyen dögös, vonzó tud lenni. Meg persze kár tagadni, gyönyörű feneke van a legtöbbnek, aki sportol valamit. Bármit, tényleg. Még a görkoris nőknek is. Vonzó tulajdonság a sport is önmagában, mert sugallja, hogy törődik magával, az egészségével. (32/F)
13/16 anonim válasza:
Nekem a sportos bejön,de aki már szálkás,0 mellel,mert már az is mellizommá alakult, na attól már elfordulok.
30/f
14/16 Estádio de Felchút válasza:
"A női test nem alkalmas izomtömeg növelésére."
Fogyatékosok ne erőltessék ezt a sportot. Ott a sakk, vagy a biliárd. Az egyszerűbb.
Egyébként igen, a szépen definiált, tónusos izmok nagyon szépek egy nőn (is).
15/16 anonim válasza:
14-es,igazam van
Nagy izomtomeget nem tud no építeni.
Küldj már legyszives kepet natur nagy tömegű norol.
16/16 anonim válasza:
37 év még belefér? Nekem tetszene, ha megfelelő arányban van a magassághoz képest az izom elosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!