Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább ha nem volt soha barátnőm és ismerkedni sem tudok?
Kevés? Mihez? Honnan tudod? Próbáltad? Fizikai korlátaid vannak? Mert lelki az biztosan van. Volt már randid?
Amit te keresel azt már mind kiskamaszként letudtuk.
Randim soha nem volt, igazán lányok közelében és kapcsolatban sem voltam velük.
Jó nektek, hogy már volt benne részetek.
Szerintem a méretem miatt lennék kevés.
Ne legyél már ilyen negatív kérdező. Ha folyton arra gondolsz, hogy te nem lennél elég egy nőnek se, akkor nem is leszel, mert így negatív a kisugárzásod és nem teszel szinte semmit. Ezeken változtass pozitív irányban. Ne kérdezd meg tőlem is, hogy hogyan tedd. Egyszerűen úgy tedd, hogy nem gondolsz ilyen rossz dolgokra, hanem jó dolgokra gonolj és tegyél is értük bátran. Abban pedig nem lehetsz biztos, hogy a nőknek kevés, kicsi a méreted (gondolom a lenti). Na meg minden nő más és nem mindenki éretlen, felszínes, akinek a méret számít. Érett, nem felszínes nőknél próbálkozz, ott is kisebb az esély arra, hogy a mértedet elítéljék, még akkor is, ha netán kicsi. Elárulom hogy 12 cm felett már nem kicsi, az áltag az 13-16 cm között van, mely a legtöbb normális nőnek pont jó. Ha pedig kicsi, nem baj az se. Meg hát ha arra is rágörcsölsz, attól is csak rosszabb lesz, egyéb hátrányok is lehetnek amiatt később intim ügyekben, már hogyha eljutsz odáig. Mint például stresszelsz, nem áll fel jól, vagy bármi hasonló. Nem szabad rágörcsölni és aggódni. Na meg ha üggyesen mozogsz, ha odafigyelsz a nőre, akkor a kicsivel is jó több nőnek. Na meg nekünk nőknek nem a behatolásos szex a legfontosabb mindig, hanem inkább a petting, a csókolózás, ölelkezés és az orál kapása, adása.
És nem kérek privit senkitől se!
Sokszor próbálom elterelni a gondolataimat és nem mindig csak a rosszra gondolni. De nekem mindig rossz és szomorú hangulatom van.
Nem tartom magamat vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!