Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tovább ha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ha nem volt soha barátnőm és ismerkedni sem tudok?

Figyelt kérdés
21 évesen szerintem nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D, sőt szerintem visszataszítónak tarthatnak.

2020. jan. 18. 15:31
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Olyan kapcsolatot ahol a lánynál közösen szeretjük egymást. Szexelni nem akarok mert szerintem kevés lennék.
2020. jan. 18. 19:21
 32/40 anonim ***** válasza:
92%

Kevés? Mihez? Honnan tudod? Próbáltad? Fizikai korlátaid vannak? Mert lelki az biztosan van. Volt már randid?

Amit te keresel azt már mind kiskamaszként letudtuk.

2020. jan. 18. 19:24
 33/40 A kérdező kommentje:

Randim soha nem volt, igazán lányok közelében és kapcsolatban sem voltam velük.

Jó nektek, hogy már volt benne részetek.

Szerintem a méretem miatt lennék kevés.

2020. jan. 18. 19:27
 34/40 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem...szerintem. Sosem kaptál visszajelzést senkitől ezek szerint. Eldöntötted magadban és kész. Ezen így sokat segíteni nem lehet. Pszichoterápiát tudnék javasolni. Olyan nagyon fiatal vagy még. Nem szabad így sutba dobni az egészet
2020. jan. 18. 19:33
 35/40 A kérdező kommentje:
Sem negatív sem pedig pozitív visszaéjelzést nem kaptam.
2020. jan. 18. 19:45
 36/40 he84 ***** válasza:
100%

Ne legyél már ilyen negatív kérdező. Ha folyton arra gondolsz, hogy te nem lennél elég egy nőnek se, akkor nem is leszel, mert így negatív a kisugárzásod és nem teszel szinte semmit. Ezeken változtass pozitív irányban. Ne kérdezd meg tőlem is, hogy hogyan tedd. Egyszerűen úgy tedd, hogy nem gondolsz ilyen rossz dolgokra, hanem jó dolgokra gonolj és tegyél is értük bátran. Abban pedig nem lehetsz biztos, hogy a nőknek kevés, kicsi a méreted (gondolom a lenti). Na meg minden nő más és nem mindenki éretlen, felszínes, akinek a méret számít. Érett, nem felszínes nőknél próbálkozz, ott is kisebb az esély arra, hogy a mértedet elítéljék, még akkor is, ha netán kicsi. Elárulom hogy 12 cm felett már nem kicsi, az áltag az 13-16 cm között van, mely a legtöbb normális nőnek pont jó. Ha pedig kicsi, nem baj az se. Meg hát ha arra is rágörcsölsz, attól is csak rosszabb lesz, egyéb hátrányok is lehetnek amiatt később intim ügyekben, már hogyha eljutsz odáig. Mint például stresszelsz, nem áll fel jól, vagy bármi hasonló. Nem szabad rágörcsölni és aggódni. Na meg ha üggyesen mozogsz, ha odafigyelsz a nőre, akkor a kicsivel is jó több nőnek. Na meg nekünk nőknek nem a behatolásos szex a legfontosabb mindig, hanem inkább a petting, a csókolózás, ölelkezés és az orál kapása, adása.

És nem kérek privit senkitől se!

2020. jan. 18. 19:49
 37/40 A kérdező kommentje:

Sokszor próbálom elterelni a gondolataimat és nem mindig csak a rosszra gondolni. De nekem mindig rossz és szomorú hangulatom van.

Nem tartom magamat vonzónak.

2020. jan. 18. 20:24
 38/40 anonim ***** válasza:
92%
A nőknek légy vonzó, ne magadnak. Nekem ez az egész kicsit olyan "b.szd meg a fűnyíródat róka" szitunak tűnik. Te már eldöntötted,mindegy mi mit mondunk. Csak akkor minek írsz ki kérdést, ha abszolút nem vagy nyitott a válaszokra (sem)?
2020. jan. 18. 20:43
 39/40 anonim ***** válasza:
94%
Szokásos Balázska kérdés, "menj szakemberhez" -> "nem megyek, inkább kiírok két hét múlva egy újabb kérdést"
2020. jan. 18. 21:17
 40/40 A kérdező kommentje:
De a nőknek sem vagyok vonzó.
2020. jan. 18. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!