Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább ha nem volt soha barátnőm és ismerkedni sem tudok?
Figyelt kérdés
21 évesen szerintem nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D, sőt szerintem visszataszítónak tarthatnak.2020. jan. 18. 15:31
21/40 anonim válasza:
gondolni kell arra, hogy lesz kapcsolatod, foglalkozni kell vele. Azaz fejben nem szabad elutasítani. Úgy kell élni, hogy van ilyen benned.
22/40 A kérdező kommentje:
Hogyan foglalkozzak?
2020. jan. 18. 18:27
23/40 anonim válasza:
jusson eszedbe gyakran, hogy lesz barátnőd és nem az hogy nem lesz, csinálj terveket stb... kicsit bugyután hangzik, de lényegében ez a megoldás. Számodra csak az létezik, ami a fejedben van, mármint a saját életedre vonatkozóan.
24/40 A kérdező kommentje:
De azért, hogy legyen azért tenni is kell.
2020. jan. 18. 18:40
25/40 anonim válasza:
Így van, de a gondolat az első többnyire. HA már gondolkodol rajta tettél is érte.
26/40 A kérdező kommentje:
Gondolkodom de ettől nem leszek előrébb.
2020. jan. 18. 19:01
27/40 anonim válasza:
Na fejezzük be!
Neked nem barátnő, hanem idegorvos kell!
28/40 anonim válasza:
De mi a probléma? csúnya az arcod, kövér vagy és alacsony?
29/40 A kérdező kommentje:
Magas és vékony vagyok. Bár az nem baj.
Nem tudom, hogy csúnya-e az arcom.
2020. jan. 18. 19:17
30/40 anonim válasza:
Ok, akkor most leírhatnád pontosan, hogy mi is megértsük. Miért akarsz kapcsolatot? Egyáltalán akarsz kapcsolatot? Milyen jellegűt? Azt írod nem akarsz intimet, nem mennél fizetős lányhoz sem. Akkor mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!