Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik emberből van több? Aki kimondja, hogy bocs, de nem akarok veled tovább ismerkedni vagy aki szó nélkül lelép?
Férfi vagyok és volt,hogy a randin sokat nevettünk,jól éreztük magunkat (nekem úgy tűnt),majd pár nappal később szó nélkül leléptek.
Szerintetek melyik a gyakoribb? Hogy kerek perec megmondja,hogy "bocs,nem akarok veled ismerkedni" "bocs,összejöttem mással" vagy inkább szó nélkül lelép,hiszen akkor nem kell magyarázkodni?
Ha ti ilyen helyzetben vagytok,akkor megmondjátok a másiknak,hogy ennyi volt vagy ti is inkább leléptek szó nélkül?
Szó nélkül eltűnés, tiltás. Itt is. És milyen undorító, jellemtelen féreg emberek az ilyenek.
99%-ban természetesen nők...
Férfi változatban még nem láttam itt kérdést, mert mi közöljük pacekba a helyzetet.
Egyértelműen az utóbbi! Szó nélkül eltűnik 99%-uk.
48Ffi
Ha érdekel ez, akkor esetleg rákérdezhetsz. Szerintem elég értelmetlen kérdezés nélkül csak úgy bevágni, hogy “nem akarok tovább ismerkedni”.
Ha valaki kérdezōskōdik errōl, akkor annak válaszolok. Máskülönben nem kell értesítenem errōl senkit, de ha látom, hogy ō folytatná az ismerkedést, akkor közlöm, hogy “bocs, vége van”.
Én nem szoktam megmondani nyíltan a másiknak, hogy bocsi részemről ennyi. Azt hozzá teszem, hogy nem is konkrét randijaim voltak a legtöbbször, csak beszélgettem, haverkodtam, és annyit mindig mondtam már az elején, hogy nem akarok semmit sem.
Én is a szemét nők táborába tartozom, lelépek, törlöm, tiltom, nem válaszolok.
Viszont nem egy ilyen pasival találkoztam már aki csak úgy lelépett szó nélkül.
Régen még megmondtam, hogy nem akarok semmit. Nyíltan közöltem, érthetően. De minden egyes alkalommal jött az, hogy hát de adjak még esélyt, indokoljam meg miért nem jött be nekem de azért ne sertésem meg mivel ő tökéletes és nem hiszi el, hogy nem kell nekem, és megakar győzni erről. Aztán ilyenkor jön az, hogy oké de hagyjam már, hogy megdugjon mert ennyi jár neki. Majd amikor ez sem jön össze akkor lehord mindennek meg megkapom, hogy amúgy nem is jövök be neki :D
Nem általánosítok, én ilyeneket fogtam ki mindig, sajnos. Lelehet pontozni nyugodtan de a kedvem is elment tőle, hogy magyarázkodnom keljen.
Most egy komoly kapcsolatom van, még kapok ajánlatokat más pasiktól, de valamiért a "komoly kapcsolatom van" és a "barátom van" nem veszi el a kedvüket attól, hogy nyomuljanak még jobban.
Nem csak nők csinálják ezt, pasik is. Eltűnni sokkal egyszerűbb, mint egyenesben lenni. Mind a két végén voltam a botnak...
Érdekes, hogy amikor őszintén megmondtam nekik, hogy nem aktuális, akkor nagyon szépen megköszönték az őszinteséget. Azóta nincs szívem szó nélkül eltűnni. Sajnos még nagyon sok embernek van, nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!