Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik emberből van több? Aki kimondja, hogy bocs, de nem akarok veled tovább ismerkedni vagy aki szó nélkül lelép?
Férfi vagyok és volt,hogy a randin sokat nevettünk,jól éreztük magunkat (nekem úgy tűnt),majd pár nappal később szó nélkül leléptek.
Szerintetek melyik a gyakoribb? Hogy kerek perec megmondja,hogy "bocs,nem akarok veled ismerkedni" "bocs,összejöttem mással" vagy inkább szó nélkül lelép,hiszen akkor nem kell magyarázkodni?
Ha ti ilyen helyzetben vagytok,akkor megmondjátok a másiknak,hogy ennyi volt vagy ti is inkább leléptek szó nélkül?
Én nő vagyok. Nekem egy férfi mondta meg hogy nem lesz folytatás, a többi szó nélkül eltűnt. Én 2 srácnak mondtam hogy nem leszünk együtt, ők megértőek voltak. Nálam max annyi ha nem tetszik, és nem volt szó több randiról, akkor nem keresem. Ha megkeres, akkor elmondom hogy nem, ha meg nem keres, akkor úgy vagyok vele hogy nem tetszem. Nagyon lélekörlő, főleg amikor már több randi is volt, vagy jól sikerült.
Sok szerencsét kívánok neked kérdező.
Szo nelkul eltunosbol van tobb. Epp ezert nem szabad irkalni. Meg egy masodik uzenet megeresztheto valasz remenyeben, de ha valaki tudna irni, megsem ir, az egyertelmu.
Netes ismerkedesnel legvaloszinubb, hogy valami azert volt, de mindenki tobb vasat tart a tuzben, es mas lepett kepbe. Kegyetlen ugyan, megis folytatni kell a parkeresest, mert igy a kudarc is intenziv, de az esely is erosebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!