Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Én ezt már egyszerűen nem akarom elhinni.
Most mit vársz olyan pi_áktól, aki azt tartja szeretet kinyilvánításnak, hogy rendszeresen megcsalják és kiütik a fogát? Mert az milyen macsó. Szánalmas az egész.
Rossz helyen keresgélsz. Keress ott, ahol még van normális értékrendje a nőknek.
'Nagyon tudok szeretni és ezt hamar ki is mutatom" vagy valahogy így fogalmaztál. És ezen buksz el. A nők sportot űznek abból, ha valaki könnyen beléjük habarodik, azt leírják és onnantól már nem érdekes az illető.'
Lepontozták ezt a hozzászólást, pedig van benne igazság. Ha nagyon tudsz szeretni és ezt úgy mutatod ki, hogy mindent megteszel a másikért, akkor nagyon hamar csicska leszel, az meg nem kell nekik. Van egy egyensúly a kettő között, amit megtalálva érdekes maradsz a párod számára.
Ha szeretnél önfejelesztést végezni ezen a területen, írj rám, átküldök egy YT csatornát, ahol témában videókat találhatsz.
"mindent beleadtam, az összes szeretetemet, odaadásomat, mégis a szikra hiányára hivatkozva elhajtott mind"
Ez a gond. Ezt nem szabad, mert elbízzák magukat, bólogató kiskutyának gondolnak, aki örül ha nője van, és nem a végzet alfahímjének aki mellett a nőnek kell örülnie, hogy figyelmet fordít rá, és hogy ad érdékes magjaiból, aki bármilyen nőt megdughat. Különben "nincs meg a szikra" "aranyos vagy, szeretlek mint embert, de..."
Ez van. az ember próbálja elhitetni magáról hogy ő több mint egy állat (főleg a nők próbálják), de párkeresésnél látszik, hogy egyáltalán nem.
Tagadás indul! 81% os, és csapata le pontozás indul. Jelentgessetek is, hogy hátha törlik ezt a hozzászólást.
Én 30 vagyok, 2 hosszabb kapcsolatom volt, 2 éve semmi. Hozzám képest te jó helyzetben vagy, mert velem randira se jönnek illetve szóba se állnak velem a nők. Nem vagyok ronda, van pénzem, házam, kocsim.
Csak annyi a gond hogy nem bírják a képem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!