Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én már egy ideje együtt vagyok a párommal. és most van az, hogy már kielégítjük egymást, csakhogy mikor én csinálom neki egyszerűen nem megy el. Miért van ez? én csinálok vmit rosszul? Múltkor háromnegyed órán át csak elégítettem de mégsem ment el.
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 00:34
1/9 anonim válasza:
szarul csinálod! ha te nem élvezed ő se fogja!
2/9 anonim válasza:
háromnegyed órán át nem kielégítetted hanem izgattad inkább :) De amúgy hasznos infó lenne az is, hogy fiú vagy-e vagy lány.
3/9 anonim válasza:
Én a párommal 1 évig voltam együtt, és hát se szex közben, sem pettingnél nem mentem el:)csak egyszer.. Pedig élveztem, jó volt..de mégse sikerült többször.
Keresd a G pontot
4/9 anonim válasza:
"3/4-en órán át csak elégítettem" -jól fogalmazol ...
5/9 A kérdező kommentje:
fiúról van szó. De nem is mondja h rosszul csinálom. csak mindig kérdezi h nem fáradtál már el? ennyi. Bnőm szerint lehet azt hiszi hogy nem élvezném ha számba élvezne...
2010. júl. 2. 00:50
6/9 anonim válasza:
melyikőtöka fiú, te ökkelütött? :D
7/9 A kérdező kommentje:
ő a fiúúú:D
2010. júl. 2. 01:55
8/9 anonim válasza:
óóó, hát lehet, h picit tapasztalatlan vagy, vagy ő túl feszült, esetleg meleg, de még magának sem merte bevallani?
kérdezz rá, hogy hogyan szereti!
9/9 Áhh válasza:
Szerintem egyszerűen csak hozzászokott 'az érzéshez' Ezt érts úgy ha új dolgokat csinálnál vele akk biztos hamarabb elmenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!