Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak lejjebb az igényeimből? Egyáltalán ez lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, nem volt még komoly kapcsolatom. Odafigyelek magamra, szeretek sminkelni, csinosan öltözködni szóval nem gondolom elsősorban a külsőm lenne a probléma, emellett egyébként szeretek új embereket megismerni és teljesen nyitottnak tartom magam.

A probléma az, és ezt én is belátom, hogy legtöbbször az olyan pasikat nézem meg vagy keltik fel az érdeklődésemet, akik teljesen más kategóriába tartozó lányokkal foglalkoznak, illetve valószínűleg az életben nem lenne esélyem náluk 🙃 Tudom, hogy itt van a probléma és szeretnék ezen változtatni, de eddig nem sikerült. Nem ismerkedési céllal írom ezt ki, mert azzal ha nagyon akarnám nem lenne baj, szoktak lenni bepróbálkozások pl. ha bulizni megyek, de ezeket rendszerint elutasítom, mert hát nem úgy néz ki mint Maluma. (jó, ez most sarkított példa de értitek remélem, mire gondolok 🙂)

Nem tartom magam olyannak, aki csak a külsőre megy, de eddig nem sikerült ezt a dolgot levetkőznöm, pedig nagyon szeretném. Az pedig borzasztóan bánt amikor néha megüti a fülemet, hogy a szüleim egymást kérdezgetik, hogy mit csinálnának ha kiderülne hogy mondjuk leszbikus vagyok, hiszen már 21 leszek és nem vittem még haza egy fiút se...(tudom hogy marha egyszerű lenne odállni eléjük a valós problémámmal, de ilyen dolgokról mindig nehezemre esett beszélni velük, pedig alapjáraton megbízom bennük és jó a kapcsolatunk)

Szívesen meghallgatnék válaszokat, a segítségnek pedig nagyon örülnék. :)

2019. dec. 29. 13:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%

Inkább nagy többségben olyanokra, akik teljesen más kategória mint én, és ez a problémám.

Ismerős, a legtöbb bulis lány ilyen. Aztán elmegy 3-4 szer ilyen pasikkal ágynak buli után, és jön a 3-4 szer sírás, hogy csak arra kellettem, aztán kisírják magukat egy rendes, normális pasi vállán (aki persze szigorúan csak friendzónás pasi a szemükben), majd megígérik, hogy mostantól csak a rendes, normális pasikat veszik észre. Rá 1 hónapra a kör kezdődik újra és ez megy egész egyetem alatt végig. 25 -30 felett egy részetek megkomolyodik és a külső csak másodlagos lesz, a többi meg marad macskás nőnek aki várja titokban 40 felett is a szőke herceget.

2019. dec. 29. 14:33
 22/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem fog változni szerintem a dolog. És az igényeidből sem hiszem, hogy lenne értelme leadni. Lehet, hogy máshogy állnék hozzá, ha még írni se tudnál, de szépen, értelmesen, összetetten fogalmazol. Ez sok itteniről sajnos nem mondható el. Ez ugyanolyan, hogy egy kevésbé szép fickónak is a jó nők tetszenek sok esetben. Ez van. Szerintem az, hogy ki tetszik nem igazán befolyásolható. Kompromisszum kapcsolatnak meg nincs sok értelme.
2019. dec. 29. 14:40
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 : sajnálom, hogy nem derült ki a fogalmazásomból, hogy nem vagyok ez a típus. :)
2019. dec. 29. 14:42
 24/28 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentem a #21-esre vonatkozik, természetesen.
2019. dec. 29. 15:04
 25/28 anonim ***** válasza:
31%
Vak a lelked. Vigyázz, mert így elmegy feletted az élet.
2019. dec. 29. 15:27
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
Azért, mert egy bizonyos típus tetszik neki? Én tapasztaltam, hogy hiába volt lelkileg egy csoda a lány, akivel ismerkedtem, ha külsőre nem vonzott nem tudtam vele mit kezdeni.
2019. dec. 29. 15:41
 27/28 anonim ***** válasza:
90%

Ez az oldal tényleg egy komédiához hasonlít... :D

Leírja a kérdező maga, hogy nagyok az igényei és ezért szív. Leírják a válaszolók is szó szerint ugyanezt, csak esetleg hozzáteszik az okot, sajnálják vagy számon kérik. ÉÉÉS az összes válasz lepontozásra kerül, ami ugyanazt állapítja meg, mint amit a kérdező.

Hahó, néhány ember ennyire képtelen az értő olvasásra? :D

2019. dec. 30. 00:25
 28/28 anonim ***** válasza:
25%
Szóval te is megerősíted azt a feltevést, miszerint minden mai nőnek a top adoniszok kellenek, a saját kinézetüktől függetlenül. :) Szerintem keresgélj a saját kategóriában.
2019. dec. 30. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!