Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjak lejjebb az igényeimből? Egyáltalán ez lenne a megoldás?
20 éves lány vagyok, nem volt még komoly kapcsolatom. Odafigyelek magamra, szeretek sminkelni, csinosan öltözködni szóval nem gondolom elsősorban a külsőm lenne a probléma, emellett egyébként szeretek új embereket megismerni és teljesen nyitottnak tartom magam.
A probléma az, és ezt én is belátom, hogy legtöbbször az olyan pasikat nézem meg vagy keltik fel az érdeklődésemet, akik teljesen más kategóriába tartozó lányokkal foglalkoznak, illetve valószínűleg az életben nem lenne esélyem náluk 🙃 Tudom, hogy itt van a probléma és szeretnék ezen változtatni, de eddig nem sikerült. Nem ismerkedési céllal írom ezt ki, mert azzal ha nagyon akarnám nem lenne baj, szoktak lenni bepróbálkozások pl. ha bulizni megyek, de ezeket rendszerint elutasítom, mert hát nem úgy néz ki mint Maluma. (jó, ez most sarkított példa de értitek remélem, mire gondolok 🙂)
Nem tartom magam olyannak, aki csak a külsőre megy, de eddig nem sikerült ezt a dolgot levetkőznöm, pedig nagyon szeretném. Az pedig borzasztóan bánt amikor néha megüti a fülemet, hogy a szüleim egymást kérdezgetik, hogy mit csinálnának ha kiderülne hogy mondjuk leszbikus vagyok, hiszen már 21 leszek és nem vittem még haza egy fiút se...(tudom hogy marha egyszerű lenne odállni eléjük a valós problémámmal, de ilyen dolgokról mindig nehezemre esett beszélni velük, pedig alapjáraton megbízom bennük és jó a kapcsolatunk)
Szívesen meghallgatnék válaszokat, a segítségnek pedig nagyon örülnék. :)
#5 senki nem érez semmit hogy kihatással van rá, DE VAN.
Van aki egy idő után elkezdi felismerni, belátja, van aki soha sem...
A facebook, insta rossz hatásait már sokan vizsgálják a pszichológiai területen.
A szüleid s*gghülyék, már megbocsáss. Ne foglalkozz azzal, hogy miket beszélnek rólad a hátad mögött, könyörgöm, ilyen "színvonalas" megnyilvánulások esetén ugyan, ne legyen már ez szempont számodra.
Az ideál-dologgal kapcsolatban az a probléma, hogy ha egyetlen konkrét arcra "specializálódsz", akkor nem lesz mozgástér, és a saját lehetőségeidet korlátozod le, megfosztva magadat egy csomó pozitív élmény esélyétől. Jó, ha az ember tisztában van a "típusával", de ez egy tág keret legyen, ne egy konkrét, centire lemért "rácsforma". Egyébként most megnéztem, ki ez a Maluma. Nagyon okés, hogy legalább dalokat is szerez és színészkedik is, tehát nemcsak egy showbiz marionettfigura.
Hogy írnád le magadat, hogy írnád le azokat a pasikat akiket te megnézel, és hogy azokat a csajokat akiket ők megnéznek?
Erre most már kíváncsi vagyok
#10 : azt gondoltam, kiderül a mondandómból, hogy nem érzem jól magam azért, mert csak egy bizonyos férfitípus kelti fel az érdeklődésemet (vagy egy bizonyos “szint felett”, ha bunkón akarok fogalmazni) de ha nem, akkor most leírtam újból.
#15 : ez lényegtelen a kérdésem szempontjából. Annyi bőven elég, hogy olyanok akik sokkal jobban néznek ki mint én. (nyilván ez szubjektív, de az én megítélésem szerint)
Viszonylag jó, rendben lévő csaj lehetsz, de azért hivatásos modellnek nem mehetnél el
->
Mégis kinézetre, viselkedésekre (+akár anyagiakra) top pasikat kívánsz
->
Ők találnak nálad jobbat, pláne kapcsolatra, vagy nem is akarnak kapcsolatot egyáltalán mert annyi nőt megkaphatnak
Megoldás: Nézd meg magad körül azokat a pasikat, akik kb. veled egy szinten vannak. Nem extrém jóképűek, de viszonylag okésan néznek ki, ápoltak is, igényesebben öltözködnek. Nem mesébe illően magas az önbizalmuk, stand-upos szintű a humoruk, de azért normálisak, nem töketlenek. Nem gazdag családba születtek/(egyelőre) nem óriási a fizetésük, de szorgalmasak, van bennük potenciál.
Na ott már bajok vannak, ha ilyen férfiakhoz képtelen vagy vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!