Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak lejjebb az igényeimből? Egyáltalán ez lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, nem volt még komoly kapcsolatom. Odafigyelek magamra, szeretek sminkelni, csinosan öltözködni szóval nem gondolom elsősorban a külsőm lenne a probléma, emellett egyébként szeretek új embereket megismerni és teljesen nyitottnak tartom magam.

A probléma az, és ezt én is belátom, hogy legtöbbször az olyan pasikat nézem meg vagy keltik fel az érdeklődésemet, akik teljesen más kategóriába tartozó lányokkal foglalkoznak, illetve valószínűleg az életben nem lenne esélyem náluk 🙃 Tudom, hogy itt van a probléma és szeretnék ezen változtatni, de eddig nem sikerült. Nem ismerkedési céllal írom ezt ki, mert azzal ha nagyon akarnám nem lenne baj, szoktak lenni bepróbálkozások pl. ha bulizni megyek, de ezeket rendszerint elutasítom, mert hát nem úgy néz ki mint Maluma. (jó, ez most sarkított példa de értitek remélem, mire gondolok 🙂)

Nem tartom magam olyannak, aki csak a külsőre megy, de eddig nem sikerült ezt a dolgot levetkőznöm, pedig nagyon szeretném. Az pedig borzasztóan bánt amikor néha megüti a fülemet, hogy a szüleim egymást kérdezgetik, hogy mit csinálnának ha kiderülne hogy mondjuk leszbikus vagyok, hiszen már 21 leszek és nem vittem még haza egy fiút se...(tudom hogy marha egyszerű lenne odállni eléjük a valós problémámmal, de ilyen dolgokról mindig nehezemre esett beszélni velük, pedig alapjáraton megbízom bennük és jó a kapcsolatunk)

Szívesen meghallgatnék válaszokat, a segítségnek pedig nagyon örülnék. :)

2019. dec. 29. 13:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
32%
20 éves lányként szinte bármilyen ocsmány lehetsz, találsz teljesen jóképű, sportos és pénzes pasit. Te szerintem még egy élelemmel teli éléskamrában is éhen halnál, az a típus vagy.
2019. dec. 29. 13:50
 2/28 Noren1989 ***** válasza:
78%

Nem lógsz kicsit sokat instagramon, fb-on?

Eljutsz addig, hogy az ismerkedésnél az ember valódi értékeit is megismerd?

Nem tartod magad felületesnek?

Csak kérdezem, no.

2019. dec. 29. 13:51
 3/28 anonim ***** válasza:
40%

Sehogy és nem is fog menni. Te már az az instageneráció vagy, aki teljesen a külsőségekre szocializálódott és ez határozza meg. Egyrészt ez szívás, másrészt úgyis lesz majd valaki, aki szexre azért használni fog. Olyan 10-20 év múlva meg elég lesz valami egyszerűbb hapsi is vagy már előtte is becsúszik valakitől a gyerek.

Maluma kinézetűt meg bármikor találni a Blaházn, kér is egy szál cigit buszjegyre.

2019. dec. 29. 13:53
 4/28 anonim ***** válasza:
39%
nagyon de nagyon utálom az ilyen nőket, mint te vagy, akik csak és kizárólag külső alapján döntenek s csak maguknál sokkal jobb top pasiknak adnak esélyt. Nagyon nem bírlak.
2019. dec. 29. 13:57
 5/28 A kérdező kommentje:

#3 : örülök, hogy egy baromi sarkított, poénnak szánt példát sikerült ilyen komolyan venni és sértegetésként felhasználni :)

Nem tartom magam facebook, insta függőnek, használom őket de nem érzem hogy kihatással lennének rám vagy az életemre. Felszínesnek sem, ha egyszerűen akarok fogalmazni, nem jönnék mondjuk össze valakivel csak a külseje miatt, miközben amúgy egy tahó, bunkó, nem tisztel stb. Remélem ez érthető így.

2019. dec. 29. 13:59
 6/28 anonim ***** válasza:
17%
Oh... Meg is jött a lepontozóbizottság.
2019. dec. 29. 14:00
 7/28 anonim ***** válasza:
21%
A megoldás az, ha a tudatosságod növelése által felismered, hogy nincs szükséged párkapcsolatra.
 8/28 anonim ***** válasza:
11%
Buta kis troll vagy! Ha meg nem akkor egy felszínes pcsa
 9/28 anonim ***** válasza:
25%

Te vagy az, Eszter?

(Csak mert a kor, a fejjel lefelé szmájli, a leírás mind stimmel. Csak ezért kérdezem.)

2019. dec. 29. 14:02
 10/28 anonim ***** válasza:
10%

#5: Nem sértegetés volt, hanem szembesítés.

"Nem tartom magam facebook, insta függőnek, használom őket de nem érzem hogy kihatással lennének rám vagy az életemre."

Miért, ki tartja magát annak? Senki.

"Felszínesnek sem, ha egyszerűen akarok fogalmazni, nem jönnék mondjuk össze valakivel csak a külseje miatt, miközben amúgy egy tahó, bunkó, nem tisztel stb."

Ez így rendben is van, de te mit mondanál arra, ha egy férfi eléd állna, hogy csak ilyen vagy olyan mellű, arcú, alkatú csajjal hajlandó ismerkedni? Te is azt mondanád rá, hogy felszínes.

2019. dec. 29. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!