Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miután nem jött össze azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután nem jött össze azzal akibe szerelmesek voltatok?

Figyelt kérdés
Szóval van valaki akivel nagyon együtt akartam lenni, de nem igazán akaródzik a dolog. Igazából bánom nagyon bánom, de mégis itt van ez az érzés hogy pótolnom kell a helyét minél hamarabb, és mivel miatta más nővel nem beszéltem így most azon gondolkozok hogy csináljam. Vannak ötleteim hogy ráírok azokra akik megtetszettek, és valamilyen formában azért kapcsolódunk. Sport, óra/előadás..stb meg az utcán is össze szedem magam és akin látom hogy bejövök neki annál bepróbálkozok. Na ezek az én ötleteim, de kíváncsi lennék ti mit csinálnátok vagy csináltatok ilyen esetben? Egyébként nehezen engedem el azokat akik fontosak szóval még küzdök. Mielőtt jönne valaki hogy nem is volt szerelem ha ilyen könnyen túl tudnám tenni magam annak csak annyi hogy ez egy hosszú sztori és csak a lényeget írtam le. 22/F

2019. okt. 26. 00:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csaj nem akar téged 100%osan, felejtsd el, ne beszélj vele, mert így fogod tudni elfelejteni, nem tud dönteni hezitál, de ha kellenél neki küzdene érted.

Foglald le magad mást nem tudok ajánlani, de ha nem tetted még túl magad rajta ne kezdj bele új csajba, mert csak bonyodalmat okoz.

2019. okt. 26. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is foglald le magad valamivel, nem kell mindjárt beleugrani valamibe.
2019. okt. 26. 07:02
 3/3 A kérdező kommentje:
A legtöbb nő iránt nem érzek ilyen intenzív vonzalmat, szóval nem hiszem hogy lenne gond. Mondjuk majd elválik hogy alakul. :D
2019. okt. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!